Hjem Centralforeningen for stampersonel

Ferieboliger

 • Ferielejlighed Fuengirola - Hus 8

  CS nye ferielejlighed i Carvajal ligger kun 5 km fra Fuengirolas centrum. Den ligger lige i strandkanten med havet lige udenfor vinduerne. Vi er glade for at kunne tilbyde vores medlemmer at leje endnu en ferielejlighed.

  Læs mere

 • Barsmark - Hus 9

  Indbydende sommerhus med rigtig god beliggenhed på en af de bedste grunde i nyere udstykning med have direkte op til skov og 100 meter til god og børnevenlig badestrand ved Loddenhøj. Nemt anlagt grund på 1.206 m2, hvor du virkelig er ugeneret og kan nyde dyrelivet i skoven. Sommerhuset er opført i 2008 og har et boligareal på 136 m2 + intergreret carport på 35 m2, hvor de kan få børn og kufferter ind i sommerhuset i tør vejr, samt dejlig overdækket terrasse på 23 m2 der er god med det lunefulde dansk sommervejr.

  Læs mere

 • Lønstrup - Hus 15

  Meget charmerende Lønstrup - tæt på by og strand

  For enden af en blind vej finder man dette 105 m2 rummelige feriehus, som fremstår flot, lyst og yderst indbydende. Der er loft til kip.
  Huset er bygget i 2008 og ligger på en 1.354 m2 hyggelig grund med terrasser, hvor der året rundt er mulighed for at fange solen.

  Læs mere

 • Ferielejlighed i Prag - Hus 12

  Lækker ferielejlighed lige i smørhullet

  Beliggende i cenrum af Prag - midt i det jødiske kvarter Josefov, ligger CS ferielejlig, der er 85 m2. Lejligheden er velholdt og indeholder et stort køkken med direkte forbindelse til stuen, 2 soveværelser med dobbeltseng samt en sovesofa i den ene værelse.
  Endvidere er der badeværelse med vaskemaskine, bruser og badekar.
  Lejligheden ligger ca. 1 km fra Karlúv Most (Karlsbroen), mere central placering findes ikke.

  Lejen er inklusiv rengøring, sengelinned til 6 personer og håndklæder.

  Læs mere

 • Blåvand - Hus 2

  Tæt på fyrtårnet ved Blåvandshuk ligger dette flotte murstenshus med stråtag

  Huset er 149 kvm fordelt på to plan på en stor grund med to dejlige terrasser, der sikrer sol hele dagen (hvis vejrguderne tillader det). Sommerhuset har to værelser i stueetagen med dobbeltsenge og to værelser på 1. sal.

  Badeværelset i stuen er med sauna og spa og  badeværelset på 1. sal er med bruseniche.

  Læs mere

 • Horne Sommerland - Hus 17

  Med udsigt til øhavet

  Skønt beliggende i første række med udsigt over det fynske øhav ligger dette sommerhus. Her kan man opleve det fynske landskab, der rummer et skatkammer af velbevarede levn fra fortiden med ikke mindre end 123 herregårde på Fyn, Langeland og Ærø.

  Læs mere

 • Ebeltoft - Hus 16

  Skøn udsigt i dragende Djursland

  Der er fra sommerhuset en forrygende udsigt over Mols Bjerge og Ebeltoft Vig på Djursland. Hele sommerhusområdet ved Egsmark Strand er højt beliggende i fredelige og naturskønne omgivelser, cirka fire kilometer fra den 700 år gamle købstad Ebeltoft.

  Læs mere

 • Saltum - Hus 5

  Vandreture ved Vesterhavet

  800 meter fra Vesterhavet i Jammerbugtens vilde klitlandskab midt mellem Løkken og Blokhus findes sommerhuset i Saltum. Med sin beliggenhed giver sommerhuset sine beboere rig mulighed for at nyde det kuperede og smukke terræn i området gennem flere udbyggede stisystemer. Sommerhuset er på 104 kvm. Det indeholder entre, to værelser med dobbeltseng, to værelser med to enkeltsenge samt en kombineret spise- og opholdsstue med loft til kip og udgang til terrasse. Derudover er der to badeværelser, hvoraf det ene har bruseniche og spa.

  Læs mere

 • Lønne Feriepark - Hus 4

  Feriehus i fantastiske Lønne Feriepark

  Kæmpe tropisk vandland med Danmarks længste vandrutsjebane, badmintonbaner, bordtennis, bowling, fitness og trampoliner. Minigolf, hoppe-loppeland, restaurant, supermarked, spillearkade og det brusende Vesterhav kun fem kilometer borte.

  Der mangler ikke noget i feriebyen ved Lønne Feriepark i Vestjylland. Udover feriecentret byder området på rig mulighed for at holde en aktiv ferie med blandt andet golf, lystfiskeri, windsurfing og gå- eller cykelture på stierne i de vidtstrakte klitarealer.

  Læs mere

 • Ferielejlighed i Berlin - Hus 6

  Storbyliv i Berlin

  Anarkistisk, fandenivoldsk og tilbagelænet. Svulstig og prangende. Velkommen til Europas nye kulturhovedstad, Berlin.

  CS ferielejlighed ligger i bydelen Prenzlauer Berg i det tidligere Østberlin med udsigt over Prenzlauer Allee fra stuen. Soveværelserne vender ud mod gårdhaven, så her er fred til en god nats søvn.

  Læs mere

 • Ferielejlighed i Marbella - Hus 1

  CS medlemmer, der har en forsikring i Tjenestemændenes Forsikring, kan nu leje ferielejlighed i Marbella.

  Lejligheden tilbydes til udlejning gennem et samarbejde med Tjenestemændenes Forsikring.

  Læs mere

 • Ferielejlighed i Berlin - Hus 3

  Skøn ferielejlighed i Berlin.

  Lejligheden er nyrenoveret og med nye møbler. Den er på 120 m2 og 4 værelser og egner sig godt til 2 par. Den er på to etager med indgang på hver etage, og har stor terrasse i stuen.

  Der er to separate soveværelser med dobbeltseng. Med fem minutters gang til Ostkreutz-stationen er der nem og hurtig adgang til hele Berlin.

  Læs mere