Hjem Centralforeningen for stampersonel

Ferielejlighed i Marbella - Hus 1

CS medlemmer, der har en forsikring i Tjenestemændenes Forsikring, kan nu leje ferielejlighed i Marbella.

Lejligheden tilbydes til udlejning gennem et samarbejde med Tjenestemændenes Forsikring.

Derfor kan lejligheden kun lejes af CS medlemmer med minimum én forsikring i Tjenestemændenes Forsikring (F.eks. en indboforsikring, rejseforsikring eller anden privatforsikring).
Årsagen til at man skal have en forsikring i Tjenestemændenes Forsikring, er at lejligheden er betalt af overskuddet fra de CS medlemmer, der har en eller flere forsikringer hos dem. Overskuddet i Tjenestemændenes Forsikring fordeles mellem medlemsorganisationer efter antal forsikringstager, og det er dermed ikke kontingentkroner fra CS medlemmer, der er anvendt til at købe lejligheden.

Marbella på den spanske solkyst
Ferielejligheden ligger i feriekomplekset Grand Marbella. Den er 149 kvm med i alt 6 sovepladser, og der er køkken med vaskemaskine, stue med sovesofa samt to soveværelser, to badeværelser og en terrasse. Lejligheden ligger ned til stranden og Middelhavet, og der er pool.

Om Marbella
Den gamle bydel charmerer virkelig sine gæster med smalle hyggelige stræder omgivet af gamle, hvidkalkede huse med balkoner af smedejern og farverige blomster. Her er også mange restauranter. Vil du have mere luksus og glans, kan du slentre rundt i lystbådehavnen i Puerto Banus, der byder på en bred vifte af restauranter, caféer og luksusbutikker. Natten kan tilbringes på et diskotek eller på en af byens musikbarer. Vil du shoppe, kan du besøge det store shoppingcenter Las Cañadas, der har omkring 150 butikker.

Om Andalusien
Andalusien har alle ingredienserne til en fantastisk ferie - uanset om du er vild med golf, skønne strande, fest, eller fantastiske madoplevelser. Her findes mere end 50 golfbaner og et enormt kulturudbud. Det vrimler med udflugtsmuligheder på solkysten. Besøg maleriske, hvide bjerglandsbyer, mægtige katedraler og mauriske paladser. Begiv dig ud på en spændende udflugt til Gibraltar, Granada, Sevilla, Ronda og Malaga - eller tag båden til Marokko.

Lejligheden lejes ud fra torsdag med ankomst kl. 15.00 og til torsdag med afgang kl. 12.00, og prisen herfor er kun 4.400 kr. pr. uge inkl. 4 sæt rent sengetøj og slutrengøring.

Taxa -TaxiSol (lokalt taxaselskab i Marbella)oplyser at prisen for Marbella til Malaga lufthavn er efter taxameter, men gæsterne skal forvente det koster afhængig af trafik fra lejligheden til Malaga lufthavn indenfor normal tid 70 euro og 85 euro i weekender.
Malaga taxierne (lufthavnen til Marbella) kører også efter taxameter, men tager ekstra for antal passager, kufferter, aften og weekend. Derfor bliver prisen mellem 70 og 80 euro.

Tog - Malaga lufthavn til Fuengirola: Stationen ligger lige ved udgangen fra terminal 3 (Hvor flyene fra DK landet). Togbilletten koster 2,70 euro. Togrejsen er meget behageligt (mindst på højde med DK) og rejsetiden er ca. 40. minutter. Taxa fra Fuengirola til Marbella koster ca. 40 euro,

Bus - Der kører en direkte bus fra Terminal 3 til busstationen i Marbella. Rejsetiden er mellem 40 og 50 minutter afhængig af trafikken. Busserne er moderne og komfortable. Der er plads til kufferter i baggerummene under busserne. Billetten koster 8,20 euro og det er dermed den billigste rejseform.
Fra busstationen til lejligheden er der ca. 2 km. Det tager 28 – 30 minutter at gå ellers kan man tage en af de taxaer der holde udenfor busstationen. Det koster 10 -14 euro.

Billeje - Der er en fast parkeringsplads i kælderen under ejendommen. Derfor er lej af bil meget bekvemmelig – specielt fordi der er meget at se i området (Ronda, Istan, Sevilla, Gibraltar mv.)
Man skal være opmærksom på pris og service hænger sammen. Discountselskaberne leverer kun det man betaler for. Derudover er der ofte meget ventetid ved afhentning af bilen – i sommerperioden og til 2 til 3 timer!.
Vores rengøringsselskab Dania Care anbefaler Helle Hollis, som er et dansk ejet udlejningsfirma. De ligger i lufthavnen men har en shuttlebus fra terminal 3 der kører kunderne ud til deres kontor. Her er ventetiden typisk 15 minutter (ved booking hjemmefra).
Husk at kører direkte til lejligheden med jeres baggage i stedet for at handle ind under vejs. Resultatet risikere at blive, at I godt nok har fået købt ind, men I har til gengæld fået stjålet jeres bagage når i kommer ud fra supermarkedet. Der ligger i øvrigt et udmærket supermarked (superCOR) 50 meter fra lejligheden .

 

Fakta vedr. ejendommen

Portvagten

Det er et lejlighedskompleks med døgnbemandet portvagt. Portvagten lukker besøgende ind via hovedindgangen, døren fra strandpromenaden indtil kl. 22.00 Portvagten bliver glad for at se, at I skal ind i lejligheden PORTAL 4, BAJA A (skal stå på lejebeviset fra CS!) første gang man ankommer til lejligheden.

Tagterrassen

Tagterrassen er åben om sommeren (juni, juli og august) fra 9-21 og på andre tider af året, kan nøglen afhentes i receptionen/portvagten, hvortil den skal returneres efter brug.

Swimmingpoolen

Swimmingpoolen har minimum åbnet fra 15. juni til udgangen af september. Hvis vejret er godt, vil den dog blive åbnet efter påske og frem til medio oktober. Årsagen til at den ikke er åbnet hele året er at spansk lovgivning kræver en livredder til denne type swimmingpool. Det koster penge – og derfor fravælger ejerforening det i de perioder, hvor der ikke er så mange badende ”gæster”. Ejerforeningen er i gang med at omstille swimmingpoolen fra klorvand til saltvand.

Aircondition

El er dyrt i Spanien, så man skal huske at slukke for aircondition ved afrejse. Derudover skal man slukke, hvis terrassedørene stå åben (der er adgang til terrassen fra stuen og de to soveværelser). Det er dyrt og teknisk umuligt at køle hele Andalusien ned med lejlighedens aircondition.

Rengøring

Rengøring omfatter 4 sæt rent sengetøj ved ankomst. Sengetøjet tages af ved afrejse og lægger for enden af sengen. Rengøring er rengøring – ikke oprydning! Sæt derfor møbler og service på plads inden afrejse.

Hvidevare mv.

Der er køle/frys, opvaske – og vaskemaskine i lejligheden. Desuden er der mikrobølgeovn, kaffemaskine, el-koger og brødrister.

Multimedie

Der er trådløst internet i lejligheden, og der er TV og DVD afspiller. Til TV er der tilknyttet en dansk/norsk/svensk tv pakke via indgang AV4 (klik på menu – flyt cursor ned på AV4 klik OK, klik herefter på ALL (betyder på jysk: alle programmer) klik OK og så er man næsten hjemme igen. Undlad er leje Peter fra L’easy og selv indstille kanalerne. Opsætning vil nemlig erfaringsmæssigt kræve tilkald af en tekniker udefra

Nøgle

Efterlad aldrig nøglen siddende på indersiden af døren. Det gør det meget besværligt, at komme ind igen med nøgle ude fra. Hvis alt går galt, og man har lukket sig ude, så har portvagten en nøgle til lejligheden – men han kan ikke låse jer ind, hvis der sidder en nøgle på indersiden af døren.

Book feriehus