Hjem Centralforeningen for stampersonel

Feriehuse

Medlemmer i CS har adgang til otte feriehuse i Danmark og to ferielejligheder i Berlin, en ferielejlighed i Prag samt en i Marbella.

Er du CS medlem, er det bare med at gå på opdagelse i det varierede udvalg af feriehuse.

Book den næste familieferie eller weekendtur via det online bookingsystem, hvor du får overblikket over alle feriehusene, og hvornår de er ledige.

Se CS feriehuse

Skal det være strand, aktiv ferie, afslapning eller storby?  Der er feriehuse for en hver smag; både geografisk og hvad angår alder og indretning.

Fælles for husene i Danmark er, at de er udstyret med radio, TV, DVD, et bredt udvalg af tv kanaler, trådløst internet, køle-/fryseskab og høj barnestol m.m.

Samme faciliteter findes i lejligheden i Berlin, dog er udvalget af tv kanaler mere begrænset. Alle husene er røgfrie.

Priserne bliver holdt så lave som muligt med udgangspunkt i, at hverken CS eller CS’ medlemmer bliver beskattet – husk det, næste gang du trænger til ferie.

Feriehusene bookes af CS medlemmer online eller ved at kontakte administrationen.

Få overblikket over udvalget af CS feriehuse her


Praktiske oplysninger

Ankomst og afrejse
Der er adgang til ferieboligen fra kl. 16.00 og afrejse senest kl. 13.00.

Nøgler
Berlin, Prag og Marbella: Nøglen sendes ca. en uge før lejetidspunktet.
Kodelås: Alle ferieboliger i Danmark har kodelås i stedet for nøgle. Lejer får tilsendt nøglekode direkte pr. mail, med undtagelse af Lønne Feriepark. Det betyder, at lejerne fremover skal benytte den kode som de får tilsendt til at åbne og låse hoveddøren med. Så det er vigtigt, at CS har den korrekte mail adresse i Bookhus.
Lønne Feriepark: Nøglekoden udleveres i receptionen.

Husdyr
Det er tilladt at medbringe husdyr i nogle af ferieboligerne. Det er tilladt i Næsby Strand (hus 7)og Horne Sommerland (hus 17).

Rengøring af boligen
Inden afrejse skal ferieboligen rengøres. Rengøringsartikler findes i husene. Møbler skal stilles på plads. Der må ikke slukkes for køleskab, vandvarmer eller internet. Lønne Feriepark: Slutrengøring kan tilkøbes igennem receptionen.

Vedligeholdelse
Husk, at du som CS medlem er medejer af CS feriehuse og at det også er dit ansvar, at husene bliver vedligeholdt og er i ordentlig stand. Uanset på hvilket tidspunkt under lejemålets forløb har CS, eller en repræsentant, lov til at foretage havearbejde, græsslåning eller anden vedligeholdelse af ferieboligen.

Mangler eller ønsker til huset
Vedrørende mangler eller ønsker til ferieboligerne, kan man notere dette i Bookhus eller sende en mail til feriehus administrationen. Ved mangler eller fejl der opstår under opholdet i huset, kan sommerhuspasseren eller administrationen kontaktes, hvorefter det vil blive søgt løst hurtigst muligt.

Opdatér dine data
Når der bookes et hus, så kontroller venligst, at CS har den korrekte adresse, mail adresse samt telefonnummer. Mail adressen er MEGET vigtig i forhold til betaling, lejebevis samt nøglekode. Desuden er det vigtigt, at telefonnummeret er opdateret i tilfælde af uforudset vedligeholdelse eller tilsyn.

Der henvises til de generelle lejebetingelser

Generelle lejebetingelser

Generelle lejebetingelser

Generelle lejebetingelser
Lejere
Medlemmer af Centralforeningen for Stampersonel (CS) kan leje organisationens ferieboliger.

Det er en betingelse, at lejeren selv er til stede i lejeperioden, og at ferieboligen ikke beboes af flere end det antal, der er etableret faste sovepladser til.

Ferieboligerne er ikke til familiefester, sammenkomster for soldaterjubilæer m.v.

Afbestillingsregler:
1. rate på kr. 200,00 betales ved reservering. Den resterende del betales senest 3 uger før lejeperiodens start. Ved afbestilling betales et gebyr svarende til 1. rate.

Betaling af leje
Betaling for leje af ferieboligen er opdelt i 2 rater. 1. rate betales ved bookningen og 2. rate skal betales senest 3 uger før lejeperioden. Betaling sker via internettet i booking programmet (cs.bookhus.dk).

Lejeperioden
Højsæsonen går fra uge 24 til 35 begge uger inkl. I denne periode kan ferieboligerne kun lejes i 7 dage ad gangen.

En normal uge går fra søndag kl. 16.00 til den følgende søndag kl. 13.00.
Weekends fra fredag kl. 16.00 til søndag kl. 13.00.
Hverdage fra søndag kl. 16.00 til fredag kl. 13.00.

Berlin
Udlejningen af ferieboligen foregår ved lodtrækning for hele året. Det er muligt at komme med sine tre ønsker for det kommende år i perioden maj til august i indeværende år.
Udlejninger er som følger:
En uge går fra søndag kl. 16.00 til den følgende søndag kl. 13.00.
Weekends fra torsdag kl. 16.00 til søndag kl. 13.00.
Hverdage fra søndag kl. 16.00 til torsdag kl. 13.00.

Marbella
Lejligheden indgår ikke i lodtrækningen. Det betyder at sæsonerne frit kan bookes efter ”først til mølle” princippet når bookingen åbner først i september.

Udlejning er som følgende: (inkl. rengøring og sengetøj til 4 pers.)
Uge: torsdag kl. 16.00 – torsdag kl. 11.00

Prag
Lejligheden indgår ikke i lodtrækningen. Det betyder at sæsonerne frit kan bookes efter ”først til mølle” princippet når bookingen åbner først i september.

Udlejning er som følgende: (inkl. rengøring, sengetøj og håndklæder)
Uge: fredag kl. 16.00 – fredag kl. 11.00
Hverdagsferie: mandag kl. 16.00 – fredag kl. 11:00
Weekend: fredag kl. 16.00 – mandag kl. 11:00

Lejepriser
Organisationen er forpligtiget til at opkræve en leje på 0,25 % af ejendomsvurderingen i lavsæsonen og 0,5 % i højsæsonen.
Ansøgningsfrister/lodtrækning
Ansøgningsfrist for leje af feriebolig i højsæsonen er omkring den 15. januar.

Herefter foretages lodtrækningen, og hvis man ikke har modtaget et brev omkring 1. februar, kan det tages som udtryk for, at man desværre ikke er blevet tilgodeset.

På grund af stort pres på ferieboligerne skal man ikke regne med at komme i betragtning, hvis man har haft en feriebolig i højsæsonen inden for de seneste 3 år.

Ansøgning om feriebolig uden for højsæsonen er efter princippet ”først til mølle”.

Ansøgning til lodtrækning kan enten ske via internettet eller man kan benytte ansøgningsskemaet, som bliver optrykt i CS.

Nøglekoder/nøgle
Nøglekoder fremsendes til lejeren sammen med lejebeviset. Dette gælder dog ikke for Berlin (hus6) samt Lønne Feriepark (hus4).

Berlin (hus6): Fysisk nøgle fremsendes senest 8 dage før lejemålet.
Lønne Feriepark (hus4): Nøglekode udleveres af receptionen i Lønne Feriepark.

El
Ved ankomst og afrejse skal der aflæses El som skal afregnes senes 5 dage efter hjemkomsten. Betaling for forbrugt el sker via internettet i booking programmet (cs.bookhus.dk).

Grunden
Der må ikke opstilles campingvogne eller telte o.l. på grundene.

Man forpligter sig som lejer til at overholde de til enhver en tid gældende vedtægter fra den lokale grundejerforening.

Evt. græsslåning foretages af lejer. Udgifter til benzin vil blive refunderet af CS.

Kæledyr
Der må kun medtages 1 kæledyr pr. lejemål. Medbringes der kæledyr i ferieboligerne, må dyret ikke opholde sig i møbler/senge m.v. Man skal selv medbringe tæppe/kurv som liggeunderlag.

Kæledyr må ikke efterlades alene i ferieboligen, idet det kan forekomme, at tilsynsførende/håndværkere skal have adgang til boligen, for at udføre reparationer eller anden form for vedligeholdelse.

Dog er det kun tilladt at medbringe kæledyr i hus 7 Næsbystrand & 17 Horne.

Håndværkere og tilsynsførende
Under opholdet i organisationens feriebolig kan der forekomme besøg af organisationens tilsynsførende og/eller af håndværkere. Lejeren skal acceptere adgang for tilsyn og håndværkere i lejeperioden.
Lejeren vil, hvis det er muligt, få kendskab til evt. besøg i så god tid som muligt, det er derfor vigtigt at lejeren oplyser CS deres telefonnummer.

Afrejse
Lejeren er forpligtet til at aflevere huset i ryddeligt og rengjort stand.
Bemærkninger, mangler m.v. bedes påført i bemærkningsfeltet som fremkommer i forbindelse med afregning af el.

Overtrædelse af udlejningsbetingelserne
Organisationen forbeholder sig ret til at udelukke en lejer i en periode, hvis udlejningsbetingelserne overtrædes.

Øvrigt
Der henvises i øvrigt til de enkelte ferieboligers interne regelsæt. Yderligere informationer kan fås på CS feriebolig administration.