Hjem Centralforeningen for stampersonel

Feriehuse

Medlemmer i CS har adgang til otte feriehuse i Danmark og to ferielejligheder i Berlin, en ferielejlighed i Prag samt en i Marbella.

Er du CS medlem, er det bare med at gå på opdagelse i det varierede udvalg af feriehuse.

Book den næste familieferie eller weekendtur via det online bookingsystem, hvor du får overblikket over alle feriehusene, og hvornår de er ledige.

Se CS feriehuse

Skal det være strand, aktiv ferie, afslapning eller storby?  Der er feriehuse for en hver smag; både geografisk og hvad angår alder og indretning.

Fælles for husene i Danmark er, at de er udstyret med radio, TV, DVD, et bredt udvalg af tv kanaler, trådløst internet, køle-/fryseskab og høj barnestol m.m.

Samme faciliteter findes i lejligheden i Berlin, dog er udvalget af tv kanaler mere begrænset. Alle husene er røgfrie.

Priserne bliver holdt så lave som muligt med udgangspunkt i, at hverken CS eller CS’ medlemmer bliver beskattet – husk det, næste gang du trænger til ferie.

Feriehusene bookes af CS medlemmer online eller ved at kontakte administrationen.

Få overblikket over udvalget af CS feriehuse her


Praktiske oplysninger

Mangler eller ønsker til huset
Vedrørende mangler eller ønsker til ferieboligerne, kan man notere dette i Bookhus eller sende en mail til feriehus administrationen. Ved mangler eller fejl der opstår under opholdet i huset, kan sommerhuspasseren eller administrationen kontaktes, hvorefter det vil blive søgt løst hurtigst muligt.

Opdatér dine data
Når der bookes et hus, så kontroller venligst, at CS har den korrekte adresse, mail adresse samt telefonnummer. Mail adressen er MEGET vigtig i forhold til betaling, lejebevis samt nøglekode. Desuden er det vigtigt, at telefonnummeret er opdateret i tilfælde af uforudset vedligeholdelse eller tilsyn.

Der henvises til de generelle lejebetingelser

Generelle lejebetingelser

Generelle lejebetingelser

Lejere 
Medlemmer af Centralforeningen for Stampersonel (CS) kan leje organisationens ferieboliger. 

Det er en betingelse, at lejeren selv er til stede i lejeperioden, og at ferieboligen ikke beboes af flere end det antal, der er etableret faste sovepladser til. 

Ferieboligerne er ikke til familiefester, sammenkomster for soldaterjubilæer m.v.

Afbestillingsregler:
1. rate på kr. 200,00 betales ved reservation. Den resterende del betales senest 3 uger før lejeperiodens start. Ved afbestilling betales et gebyr svarende til 1. rate.

Betaling af leje 
Betaling for leje af ferieboligen er opdelt i 2 rater. 1. rate betales ved bookningen og 2. rate skal betales senest 3 uger før lejeperioden. Betaling sker via internettet i booking programmet (cs.bookhus.dk). 

Danmark
Højsæsonen i Danmark går fra uge 24 til 35 begge uger inkl. I denne periode kan ferieboligerne kun lejes i 7 dage ad gangen. 

Fra 2018 ændres højsæsonen til følgende:

Uge 7 og 8, Uge 27-34 begge uger inkl. og uge 42.

En normal uge går fra søndag kl. 16.00 til den følgende søndag kl. 13.00. 
Weekends fra fredag kl. 16.00 til søndag kl. 13.00. 
Hverdage fra søndag kl. 16.00 til fredag kl. 13.00. 

Udlejning af ferieboligen foregår ved lodtrækning fra november til januar. Medio januar åbnes der for booking af de resterende uger efter princippet "først til møllen" 

I 2018 ændres lodtrækningsperioden således, at der fra 1. april til 1. juni trækket lod om alle ferieboliger i det kommende ferieår. Hvorefter der åbnes for ledige perioder.

Berlin 
Udlejningen af ferieboligen foregår ved lodtrækning fra maj til august. Omkring den 1. september åbnes der for bookingen af de resterende uger efter princippet "først til mølle". 

I 2018 ændres lodtrækningsperioden således, at der fra 1. april til 1. juni trækket lod om alle ferieboliger i det kommende ferieår. Derefter åbnes for ledige perioder.

Udlejninger er som følgende: 
En uge går fra søndag kl. 16.00 til den følgende søndag kl. 13.00. 
Weekends fra torsdag kl. 16.00 til søndag kl. 13.00. 
Hverdage fra søndag kl. 16.00 til torsdag kl. 13.00. 

Prag
Lejligheden udlejes efter "først til mølle" princippet. Omkring 1. september åbnes der for booking af det kommende ferieår.

I 2018 ændres lodtrækningsperioden således, at der fra 1. april til 1. juni trækket lod om alle ferieboliger i det kommende ferieår. Derefter åbnes for ledige perioder.

Udlejning er som følgende:
En uge går fra fredag kl. 16.00 til den efterfølgende fredag kl. 11.00.
Weekends fra fredag kl. 16.00 til mandag kl. 11.00.
Hverdage fra mandag kl. 16.00 til fredag kl. 11.00.

Marbella
Lejligheden udlejes efter "først til mølle" pricippet. Omkring 1. september åbnes der for booking af det kommende ferieår.

I 2018 ændres lodtrækningsperioden således, at der fra 1. april til 1. juni trækket lod om alle ferieboliger i det kommende ferieår. Derefter åbnes for ledige perioder.

Udlejninger er som følgende:
En uge går fra torsdag kl. 16.00 til den efterfølgende torsdag kl. 11.00

Fra 2018 udlejes ferielejligheden fra fredag kl. 16.00 til den efterfølgende fredag kl. 11.00

Fuengirola

CS nye ferielejlighed i Carvajal ligger kun 5 km fra Fuengirolas centrum. Den ligger lige i strandkanten med havet lige udenfor vinduerne. Vi er glade for at kunne tilbyde vores medlemmer at leje endnu en ferielejlighed.

Der er plads til 6 personer. Lejligheden har nyt køkken med opvaske- og vaskemaskine, 3 værelser, heraf 2 værelser med dobbelt seng, et værelse med 2 enkelt senge, der er to badeværelser, en lille hyggelig stue, en stor terrasse på 16 kvm og en terrasse på 5 kvm. Lejligheden ligger 700 m fra stationen Carvajal, hvor der er tog direkte til lufthavnen. Lejligheden, som ligger på 4. sal har både elevator og parkeringskælder.

Lejligheden udlejes fra fredag til fredag. I lavsæsonen er prisen 2.500 kr., og i højsæsonen er prisen 3.900 kr.

 

Lejepriser 
Organisationen er forpligtiget til at opkræve en leje på 0,25 % af ejendomsvurderingen i lavsæsonen 
og 0,5 % i højsæsonen. 

Lodtrækning 
På grund af stort pres på ferieboligerne skal man ikke regne med at komme i betragtning, hvis man har haft en feriebolig i højsæsonen inden for de seneste 3 år. 

Ansøgning om feriebolig uden for højsæsonen er efter princippet ”først til mølle”. 

Ansøgning til lodtrækning kan enten ske via internettet eller man kan benytte ansøgningsskemaet, som bliver optrykt i CS Bladet. 

Nøglekoder/nøgle
Nøglekoder fremsendes til lejeren sammen med lejebeviset. Dette gælder dog ikke for Berlin (hus 3 og 6), Marbella (hus 1) samt Lønne Feriepark (hus 4) og Prag (hus 12).

Berlin (hus 3 og 6): Fysisk nøgle fremsendes ca 2-3 uger før lejemålet.
Marbella (hus 1): Fysisk nøgle fremsendes senest 2-3 uger før lejemålet.
Prag (hus 12): Fysisk nøgle fremsendes senest 2-3 uger før lejemålet.
Lønne Feriepark (hus4): Nøglekode udleveres af receptionen i Lønne Feriepark. 
Bookes disse lejligheder senere end 3 uger før ankomst bedes du sende en mail til feriehuse@cs.dk hvor du skriver hvilken feriebolig du har booket samt booking nr.

El
Ved ankomst og afrejse skal der aflæses El som skal afregnes senes 5 dage efter hjemkomsten. Betaling for forbrugt el sker via internettet i booking programmet (cs.bookhus.dk).

For lejligheder i udlandet er EL inklusive lejeprisen.

Grunden 
Der må ikke opstilles campingvogne eller telte o.l. på grundene. 

Man forpligter sig som lejer til, at overholde de til enhver en tid gældende vedtægter fra den lokale grundejerforening. 

Græsslåning foretages af gartner. 

Kæledyr
Det er tilladt at medbringe kæledyr i hus 7 Næsby Strand, og 17 Horne sommerland.

Der må kun medtages 1 husdyr pr. lejemål. Medbringes der kæledyr i ferieboligerne, må dyret ikke opholde sig i møbler/senge m.v. Man skal selv medbringe tæppe/kurv som liggeunderlag.

Kæledyret må ikke efterlades alene i ferieboligen, idet det kan forekomme, at tilsynsførende/håndværkere skal have adgang til boligen, for at udføre reparationer eller anden form for vedligeholdelse. 

Håndværkere og tilsynsførende 
Under opholdet i organisationens feriebolig kan der forekomme besøg af organisationens tilsynsførende og/eller af håndværkere. Lejeren skal acceptere adgang for tilsyn og håndværkere i lejeperioden. 
Lejeren vil, hvis det er muligt, få kendskab til evt. besøg i så god tid som muligt, det er derfor vigtigt at lejeren oplyser CS deres telefonnummer. 

Vores tilsynsførende er ofte bestyrelsesmedlemmer der passer et fuldtidsjob. De arbejder frivilligt i deres funktion som tilsynsførende. De besøger ikke husene efter hvert medlem forlader husene. Vi skal derfor opfordre dig til, at du efterlader husene som du selv ønsker at modtage dem.

Rengøring og vedligeholdelse
Husene bliver gjort hovedrent hvert efterår og forår. I den mellemliggende periode er det dig som bruger og medejer af huset der skal sørge for, at den kollega der kommer efter dig får en positiv start på sin ferie.

Vi forventer, at du som medejer af feriehusene udskifter pærer i lamper, fylder salt på opvaskemaskinen, opsætter myrelokkedåser, tømmer tagrender der løber over, eller andre mindre vedligeholdelsesopgaver. Kvitteringer for udlæg sendes til feriehuse@cs.dk , du bedes skrive dit navn samt hvilket feriehus du har besøgt.

Afrejse 
Lejeren er forpligtet til at aflevere huset i ryddeligt og rengjort stand. 
Bemærkninger, mangler m.v. bedes påført i bemærkningsfeltet som fremkommer i forbindelse med afregning af el. Vi trækker hver uge en rapport hvor din kommentar vil fremgå.

Overtrædelse af udlejningsbetingelserne 
Organisationen forbeholder sig ret til at udelukke en lejer i en periode, hvis udlejningsbetingelserne overtrædes. 

Øvrigt 
Der henvises i øvrigt til de enkelte ferieboligers interne regelsæt. Yderligere informationer kan fås på CS feriebolig administration.