Hjem Centralforeningen for stampersonel

CS Fonde gav godt afkast i 2015

CS Fonde har også i 2015 skaffet et godt afkast og dermed flere penge i medlemmernes pensionsopsparinger

Onsdag 13/01 2016 - Forsikring & Pension - Økonomi | Af Kenneth Skov Jensen

2015 var et år med stor uro på de finansielle markeder. Det har også givet store udsving på, hvad de forskellige pensionsselskaber har skabt af afkast på medlemmernes pensioner.

CS Fonde skaffede dog igen i år et godt afkast til CS Medlemmer. Årsregnskabet 2015 for CS Fonde er netop blevet offentliggjort, og det viser et afkast på 7,01 pct.

Set i forhold til de andre store pensionsselskaber i landet, ligger CS Fonde også i år absolut i den gode ende.

- Jeg er glad på medlemmernes vegne, for igen i år har CS Fonde vist sig som et godt sted at have sine penge stående, siger CS Formand Jesper K. Hansen.

CS formanden hæfter sig også ved, at CS medlemmer får ekstra meget ud af pengene, fordi CS Fonde drives for et meget lavt administrationsgebyr på 0,24 pct.

- Det betyder, at omkostningerne for at have sine penge i CS Fonde er lave sammenlignet med andre selskaber. Det er positivt for CS medlemmer, der får mere ud af deres penge, siger Jesper K. Hansen.

CS Fonde udsender kontoudskrifter til medlemmernes E-boks i uge 4 i 2016.

CS Fonde

CS Fonde er en selvstændigt fond, der administrerer CS medlemmers pensioner. Fonden er anerkendt som en af Danmarks bedste til at skabe afkast til medlemmernes pensioner.

CS Fondes afkast i 2015 (Almen pensionsafdeling)
7,01 pct.

Gennemsnit over de seneste 5 år: 8,14 pct.

Administrationsomkostninger CS Fonde: 0,24 pct.