Hjem Centralforeningen for stampersonel

Hvorfor skal du tilmelde CS til din e-Boks?

Der er rigtig mange grunde til, at du bør give CS tilladelse til at sende dig post til din e-Boks.

Onsdag 22/11 2017 - Fagligt | Af Solveig Guldberg og Rani Bech

Der er rigtig mange grunde til, at du bør give CS tilladelse til at sende dig post til din e-Boks:

1) Du kan trygt modtage al korrespondance fra CS i din e-Boks, uanset om der er tale om en forsikrings-oversigt, henvendelser omkring ulykke/sygdom, personfølsomme oplysninger eller blot almindelig korrespondance.

2) Når du først har modtaget posten i din e-Boks, så kan du ”arkivere” den, som det bedst passer dig. Du kan oprette de mapper, som du ønsker og har behov for i e-Boks, og dermed slippe for at skulle fylde mapper og hylder op hjemme. Dine data ligger sikkert i e-Boks – og de kan let findes frem igen. Der er ingen risiko for, at andre får adgang til at læse dine breve og informationer.

3) Du kan vælge at få en mail/sms, når der er ny post til dig i e-Boks.

4) Du vil altid kunne læse eller genlæse de breve og informationer, som CS har sendt dig – og som måske på sigt kan være vigtige for dig at gemme, idet CS, som følge af den nye persondatalov, ikke længere må gemme oplysninger om dig, hvis du på et tidspunkt udmelder dig af CS.

5) Du er altid tæt på din e-Boks, idet du har mulighed for at kunne tilgå dokumenterne i e-Boks fra såvel din pc, din iPad/tablet eller din smartphone.

6) Og endelig, så modtager posten meget hurtigere, end hvis CS skal sende den med PostNord – og dermed også helt uden forsinkelser.