Hjem Centralforeningen for stampersonel

Her kan du følge med i CS Kongres 2018

Vi opdaterer løbende fra kongressen på alle vores platforme. Se her, hvordan du kan følge med.

Torsdag 08/11 2018 - CS | Jane Munk

Fredag og lørdag løber CS Kongres af stablen i Aalborg. Her vil kursen blive lagt for de næste fire år i CS. Det bliver et par spændende dage, hvor der bliver truffet mange vigtige beslutninger og hvor der vil blive serveret en masse vigtige budskaber.

Derfor vil vi i CS gøre en ekstra stærk indsats i kommunikationen i netop disse dage, så du hele tiden kan blive opdateret på, hvad der sker i kongressalen.

Her på cs.dk vil vi løbende opdatere med nyheder og længere artikler, samt med billeder og videoer fra kongressen.

Du kan også følge med på vores Facebook-side, som vil være særdeles aktiv de næste par dage. På Facebook vil vi både opdatere med nyheder, billeder og video, og du vil kunne følge nogle af Kongressens aktiviteter live.

Har du spørgsmål til os, er Facebook også det rette sted at spørge i de kommende dage, da både hovedbestyrelse, formand og CS medarbejdere er samlet.

Derudover vil du kunne følge med på Twitter, hvor vi løbende opdaterer med stort og småt både fredag og lørdag. Vi tweeter under hashtagget #CSkongres18 og #SammenholdStyrker. Du kan også følge CS Formand Jesper K. Hansen på Twitter her.