Kurser, temadage og uddannelse for AMR

CS er ofte med til at arrangere kurser og workshops for arbejdsmiljørepræsentanter. Her kan du se, hvilke kurser vi er medarrangør på i den kommende tid.

Spot-On – Arbejdsmiljø Workshop

CS arrangerer workshop for arbejdsmiljørepræsentanter. Formålet med kurset er at styrke kursistens viden og de færdigheder indenfor arbejdsmiljøområdet, som er nødvendige for at kunne bestride hvervet som arbejdsmiljørepræsentant, tillidsrepræsentant, eller suppleant for samme.

Kurset består af følgende hovedemner:

● Overordnede politikker og bestemmelser på arbejdsmiljøområdet.
● Vidensplatforme indenfor arbejdsmiljø.
● CS´ arbejdsmiljøpolitik.
● Erfaringsudveksling og networking indenfor arbejdsmiljøområdet.
● Styrkelse af samarbejdet om et bæredygtigt arbejdsmiljø.

Læs mere om arrangementet her.

Temamøder om seksuel chikane på arbejdspladsen

Omkring 77.000 mennesker i Danmark bliver hvert år udsat for seksuel chikane på arbejdspladsen. Hvor går grænsen? Og hvordan forebygger vi, at mennesker bliver udsat for seksuel chikane, som i værste fald kan medføre psykiske problemer hos den enkelte.

Det kan du blive klogere på, når Branchefællesskaberne for Arbejdsmiljø, Arbejdsmiljørådet og Arbejdstilsynes holder temamøder om seksuel chikane i København og Kolding.

På mødet vil eksperter præsentere den nyeste viden, og ledere fra viksomheder fortæller, hvordan de arbejder med forebyggelse af seksuel chikane i deres virksomheder.

Temamøderne foregår i:

  • Kolding den 27 november 2019 kl. 12:00 – 15:30
  • København den 9. december 2019 kl. 12:00 – 15:30

Læs mere og tilmeld dig her.

Stormøde i Odense 12. december 2019

Arbejdsmiljørepræsentanternes år rundes af den 12. december, hvor Fagbevægelsens Hovedorganisation (FH) og medlemsorganisationerne afholder AMR-stormøde for mere end 2000 arbejdsmiljørepræsentanter.

På stormødet skal man dele erfaring fra AMR-året og sætte retning for fremtidens AMR-arbejde. Et af de gennemgående temaer på årets arrangementer, har været udfordringer med relationer i arbejdet med arbejdsmiljø. Derfor vil stormødet i december sætte fokus på, hvordan man som arbejdsmiljørepræsentant kan styrke relationer og samarbejde med kollegaer, ledelse samt tillidsrepræsentanter og faglige organisationer.

Mødet afholdes i Odense, og hvis du som arbejdsmiljørepræsentant ønsker at komme med og dele dine erfaringer med andre, skal du sende en mail til bk@cs.dk med kontaktinformationer, tjenestested og MA-nummer. CS dækker tilmeldingsgebyr og evt. transport og forestår tilmeldingen.

Kontakt

BJARNE A. KEHR
Specialkonsulent
Telefon: 36 90 89 21
E-mailE-mail