Fejl i beregning af ferie for ansatte på 12 % ordning

fredag 28.august 2020 | Nyheder | Helle Kolding |

Forsvarets Personalestyrelse (FPS) har konstateret en fejl i tidsstyringssystemet ved den seneste lønkørsel.

Fejlen angår beregning af ferie for dele af de ansatte, der er på 12 %-ordning. Fejlen kan potentielt berøre op til ca. 1.600 ansatte, men det er ikke nødvendigvis alle 1.600 medarbejdere, der vil være omfattet af fejlen. Fejlen betyder, at den ansatte kan risikere at blive trukket dobbelt i løntræk for de feriedage, de har afviklet uden løn.

Medarbejderne vil kunne se fejlen på deres lønseddel, da lønsedler for denne måned allerede er sendt ud til medarbejdernes e-boks. Men FPS har identificeret hvor fejlen ligger i systemet, og er i gang med at rette den.

De berørte ansatte skal derfor kontakte Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse, der er forberedt på at kunne assistere den enkelte medarbejder. Dette vil også snarest blive kommunikeret ud på HR-portalen.

FPS beklager meget, at der igen er udfordringer med implementering af tidsløsningen. Det er meget uheldigt, og CS viderebringer her både beklagelse og information om fejlen. De berørte medarbejdere er velkomne til at kontakte enten FPS eller CS, hvis der er spørgsmål eller behov for hjælp i forbindelse med fejlen.

Del denne artikel:

FacebookEmailTwitter

Tilbage til oversigt