Forhandlingsteknik

tirsdag 02.april 2019 | Anden uddannelse | |

Det hele er gået i hårdknude, og modparten gør alt for at sabotere forhandlingen. Jeg kan mærke det gør mig sur og vred. Nu skal de ikke have noget som helst – jeg skal måske forlade forhandlingen nu?

Kender du følelsen? De siger bare nej, nej og nej – og vi kan ikke komme videre! Det er ganske normalt i forhandling, fordi der som regel er mange ting på spil. Men hvilke redskaber kan vi bruge for, at kommer videre og lave en aftale?

Det er nogle af de ting vi ser på i løbet af forhandleruddannelsen.

For at komme til en situation hvor begge parter er tilfredse, skal man udover kendskab til forhandlingsteknik, også prøve det i praksis. På CS’ forhandlerkursus får du mulighed for at afprøve din egen forhandlingsstil. Du vil få feedback, så du kender din måde at reagere på. Du vil også blive bevidst om dine styrker og svagheder, så du kan omsætte dem til noget positivt.

Du vil opleve situationer hvor du måske vil føle dig udfordret, men det vil ske i gode omgivelser med gode kolleger.

Hvis du har en historie, en forhandling der er gået i hårdknude, fra dit liv som forhandler er du velkommen til at tage den med. Så kan vi diskutere den og måske kan du få nogle gode ideer til hvordan I kan komme videre.

For at forstå egen og andre menneskers personlighed, væremåde og karakter anvendes JTI (Jungs Type Index) som et værktøj i forhold til at arbejde med f.eks. udvikling af samarbejde, selvindsigt og egenudvikling, udvikling af kommunikation og samspil med andre eller problemløsning.

I kurset er der indlagt en personprofiltest som du vil få udleveret i forbindelse med dit kursus. Du vil derfor få tilsendt et link forud for kurset der anvendes til dette formål.

Kurset varer 3 dage. Se hvornår, du kan komme på afsted i kursuskalenderen.

Del denne artikel:

FacebookEmailTwitter

Tilbage til oversigt