Forsikringsnyt: Rejseforsikringen i TJM Forsikring bliver bedre

onsdag 07.oktober 2020 | Forsikring | |

Selvom der lige nu ikke bliver rejst så meget, er der godt nyt til de CS medlemmer, som har en årsrejseforsikring med Verdensdækning hos TJM Forsikring.

TJM Forsikring har gennemgået og opdateret alle policer, så det nu fremgår, at man som aktivt medlem af CS også er dækket på ferierejser, hvor udrejsen sker fra et andet land end Danmark. Denne særlige klausul kan være relevant for medlemmer af CS, som arbejder midlertidigt i udlandet.

Forsikringen dækker i op til 60 feriedage og for at være dækket, skal du have CPR-adresse i Danmark og være omfattet af et gule sundhedskort. Du skal desuden kunne dokumentere perioden for ferierejsen.

Hvis du rejser ud fra et land uden for EU/EØS-landene, skal forsikringen være oprettet til at dække i hele verden (Verdensdækning). Ved eventuel hjemtransport til Danmark skal du selv betale returrejsen til det land, som du eventuelt skulle være vendt tilbage til efter ferien.

TJM Forsikring har sendt nye policer ud til kunder, der har en årsrejseforsikring med Verdensdækning, med orientering om ændringen.

Del denne artikel:

FacebookEmailTwitter

Tilbage til oversigt