TJM Forsikring tilbyder billige ungdomsboliger til deres kunder

onsdag 18.december 2019 | Nyheder | |

Er du kunde i TJM Forsikring, har du eller dine børn nu mulighed for at få fingrene i en billig ungdomsbolig under studierne.

TJM Forsikring har siden stiftelsen i 1936 opbygget en formue, som har været investeret passivt. Ejerkredsen bag TJM Forsikring (Interesseforeningen) har nu besluttet, at der skal investeres aktivt i billige ungdomsboliger, så en del af formuen kan gøre direkte gavn og nytte for foreningens små 150.000 forsikringstagere og deres børn.

De første 200 boliger vil efter planen stå klar til studiestart i september 2020 i TJM Byen i København i ny, rå, spændende og bæredygtig containerarkitektur. Boligerne er til unge, der studerer eller er i lære.

TJM Byen opføres af Interesseforeningen, og boligerne bliver leveret og drevet af Container Living. Interesseforeningen ejer TJM Forsikring. Bag Interesseforeningen står en række faglige organisationer.

Lejlighederne i TJM Byen vil være fuldt udstyrede 30m2 lejligheder med eget bad og køkken og med en husleje på under 5.000 kroner om måneden.

Opskrivning til TJM Byen starter i foråret 2020.

Få mere information

Hvis du er interesseret i at læse mere om boligerne, har TJM Forsikring lavet en side med information samt spørgsmål og svar. Den finder du her: https://tjm-forsikring.dk/tjm-byen

TJM Forsikring er en af CS’ samarbejdspartnere. TJM Forsikring bygger på et stærkt og tæt fællesskab mellem faglige organisationer, der ønsker at tilbyde medlemmer og deres familier attraktive forsikringer.

TJM Forsikring har rødder i et mere end 80 år gammelt fællesskab mellem tjenestemænd. I dag skal du dog ikke længere være tjenestemand for at blive kunde.

Læs mere om, hvilke fordele du kan få som CS medlem i TJM Forsikring her: https://www.tjm-forsikring.dk/csTJM

Del denne artikel:

FacebookEmailTwitter

Tilbage til oversigt