CS i fælles opråb med Politiforbundet og Fængselsforbundet

Vi er fundamentet under velfærden. Der er os, som garanterer samfundets tryghed, sikkerhed og stabilitet. Vi er de nødvendige og uundværlige. Vi er det uniformerede Danmark, som altid stiller op. Vi er stolte af vores arbejde, men detailstyring, hovsaløsninger og dårlig drift undergraver vores faglighed. Derfor er vi gået sammen for at gøre opmærksomme på vores vilkår.

I valgkampen taler politikerne meget om offentligt ansatte, men det er kun enkelte faggrupper, der får fokus. Vi er dog også en vigtig del af det danske velfærdssamfund – man kan endda sige, at der ikke er velfærd, uden at der er sikkerhed og tryghed.

Derfor har CS lavet en fælles indsats med to andre grupper, der knokler med mange af de samme problemer som os, og som bliver kørt ud på et sidespor, når politikerne taler velfærd. Sammen med Politiforbundet og Fængselsforbundet lever vi en kampagne, der har fokus på vigtigheden af vores fag og de fælles problemer, som gør det svært for vores medlemmer at løse deres opgave.

Sammen slår vi et slag for bedre arbejdsvilkår, en mere rimelig løn og en mere langsigtet plan for, hvad der skal ske på vores områder – herunder ikke mindst i forhold til rekruttering og fastholdelse.

Samarbejdet med de to andre organisationer er blot en tilføjelse til vores øvrige arbejde. Det primære fokus er stadig på CS’ mærkesager. Her kører CS formand Jesper Korsgaard Hansen stadig hårdt på for at få politikerne til at indse, at der skal ske forandringer, hvis man vil kunne fastholde og rekruttere til Forsvaret fremadrettet! Med fokus på løn, arbejdsforhold og ikke mindst en genindførelse af kontrakter med civil uddannelsesordning.

Andre nyheder

Ny chefkonsulent i CS

Marianne Anker Bechmann er ny chefkonsulent i CS, og hun kommer med relevant erfaring fra blandt andet Dansk Sygeplejeråd og FPS: ”Ordentlighed er en grundlæggende

Læs mere »