CS lancerer Forsvarets A-kasse – en del af FTF-a

’Forsvarets a-kasse – en del af FTFa’ er navnet på en ny platform, som CS og FTFa har lanceret, og som skal give CS medlemmer en samlet indgang til både fagforening og a-kasse.

FTFa er en fagligt afgrænset og partipolitisk neutral a-kasse. A-kassen har medlemmer fra 58 faglige organisationer, herunder også CS, og arbejder tæt sammen med sekretariatet i CS for at kunne give medlemmerne den bedst mulige rådgivning. CS sidder også med i FTFa’s hovedbestyrelse.

Hvad omfatter den nye a-kasse?

Forsvarets a-kasse vil helt konkret bestå af en række nye løsninger, som bl.a. er: 

• A-kasse på cs.dk: A-kassen får et selvstændigt site på CS’s hjemmeside med information om Forsvarets A-kasse – en del af FTFa, herunder adgang til selvbetjeningsmodulet Tast Selv, hvor du kan se al korrespondance med FTFa.

• Fælles indmeldelse: Kommende medlemmer kan melde sig ind i CS og i Forsvarets a-kasse fra cs.dk.

• Eget telefonnummer til FTFa: Medlemmer kan ringe til Forsvarets A-kasse på telefonnummer 89 38 39 73.. Når du ringer på dette nummer, bliver du budt velkommen til Forsvarets A-kasse – en del af FTFa.

• Fælles omstilling: CS kan stille direkte om til Forsvarets a-kasse, hvis et medlem har ringet forkert. FTFa kan også stille direkte om til CS.

• Breve fra FTFa: Alle breve – både fysiske og digitale – fra FTFa til CS’ medlemmer vil være udstyret med både FTFa’s og CS’ logo.

Er Forsvarets A-kasse en ny a-kasse?

Nej. Forsvarets A-kasse – en del af FTFa er ikke en ny selvstændig a-kasse. Det er fortsat FTFa inde bagved, som det er i dag og med alle de muligheder, tilbud og rettigheder, som du har i dag. Forsvarets a-kasse består i, at vi viser, at FTFa og CS har et stærkt og vigtigt samarbejde.

Hvad betyder den nye a-kasse for mig, der er medlem af FTFa?

Hvis du er medlem af FTFa, er du allerede medlem af Forsvarets a-kasse, som netop er en del af FTFa. Du bevarer alle dine optjente rettigheder og anciennitet, som de hele tiden har været, og du skal heller ikke foretage dig noget i anledning af lanceringen af Forsvarets A-kasse.

Andre nyheder