Forsvarsgalleriet

Forsvarets A-kasse får dig
videre til et nyt job

Hvis du er opsagt eller ledig, står vi klar med rådgivning, der kan få dig tættere på et nyt job.

Er du ledig?
Som ledig er det vigtigt at have en sparringspartner, der kan komme med gode råd til din jobsøgning og holde dig motiveret for at søge jobs. Hos Forsvarets A-kasse kan du gå til en bred vifte af temamøder og personlige møder.
Du kan også få sparring på dit cv og ansøgning inden for 24 timer, inden du sender det afsted til arbejdsgiveren.

Er du i arbejde?
Ex. på karriererådgivning
Forsvarets A-kasse har et hold af karrierecoaches, der er klar til en snak, hvis dit arbejdsliv ikke former sig, som du gerne vil have det. Det kan fx være, at din motivation falder, eller at du overvejer et brancheskift. Teamet af karrierecoaches rekrutterer også jobs for en lang række af virksomheder. Læg dit cv ind i vores cv-bank, som vi har sammen med Jobindex.

Er du opsagt?
Når man bliver opsagt, er det svært for mange at finde hoved og hale i forhold til sin situation. Derfor kan du få en sparringssamtale og sammen med en karrierecoach få lagt en plan for, hvordan du kommer godt videre. På den måde bruger du din opsigelsesperiode på at se fremad, så du måske helt kan komme uden om at skulle få dagpenge.

Er du studerende?
Er du studerende, kan du blive gratis medlem, så længe du er under 30 år. Er du over 30 år? Så kan du blive gratis medlem, hvis du er medlem af efterlønsordningen.

Se mere om regler for studerende og elever her.

Jobmakker

Med Jobmakker fra Forsvarets A-kasse får du en personlig og innovativ tilgang til jobsøgning. Den kan både lave et udkast til en ansøgning, give dig feedback på en ansøgning, du har liggende i forvejen og tilbyde skræddersyet jobmatching baseret på dine kompetencer. Denne AI-løsning er hurtig, tilgængelig og har allerede hjulpet mere end 150.000 jobsøgende.

Fordele ved jobmakker:
– Du sparer tid på research
– Du få gode forslag til både opbygning og indhold
– Du kan udarbejde bedre jobansøgning
– Du vil øge dine chancer for at komme til jobsamtale
– Du kan få hjælp til at afklare dine kompetencer
– Du bliver stærkere bøde i ansøgning og samtale processen

Kontakt os

Kontakt ikon

Forsvarets A-kasse

Medlemsservice
Telefon: 89 38 39 73

Telefontid
Man-fre: kl. 09 – 18

Søg