Forsvarsgalleriet

Forsvarets største fagforening

CS er med sine 9.000 medlemmer den største fagforening i forsvaret.

CS organiserer både civilt og militært ansatte i Forsvaret og har forhandlingsretten for befalingsmænd i Hæren, Flyvevåbnet, Søværnet og Beredskabsstyrelsen, konstabler i Flyvevåbnet, Søværnet og Beredskabsstyrelsen samt Forsvarets civile tjenestemænd.

CS varetager medlemmernes fagretslige interesser. Vi sikrer, at det enkelte medlems lønforhold samt sociale, beskæftigelses-, uddannelses- og arbejdsmiljømæssige vilkår er i overensstemmelse med de aftaler, der er indgået med Forsvaret.

Det er CS formål at medvirke til og sikre, at der i Forsvaret sker en positiv udvikling af medlemmernes vilkår og fællesskabet styrkes.

Samarbejdspartnere

CS er medlem af FH, som organiserer faglige organisationer og repræsenterer 1,4 millioner lønmodtagere og CS er bl.a. repræsenteret i FH’s hovedbestyrelse samt i diverse politiske udvalg.

CS er medlem af og har formandsposten i Centralorganisationen af 2010 (CO10), som er en forhandlings- og paraplyorganisation for et stort antal faglige organisationer med i alt ca. 40.000 medlemmer, som er ansat inden for eller er pensioneret fra stillinger inden for staten. Med staten som arbejdsgiverpart forhandler CO10 generelle løn-, ansættelses- og pensionsvilkår på sine medlemmers vegne. CO10 er kollektivt tilknyttet hovedorganisationen FH.

CS er medlem af arbejdsløshedskassen FTF-A, som er en fagligt afgrænset og partipolitisk neutral a-kasse. FTF-A har medlemmer fra ca. 80 faglige organisationer, herunder også CS, og arbejder tæt sammen med sekretariatet i CS for at kunne give medlemmerne den bedst mulige rådgivning. CS sidder med i FTF-A’s hovedbestyrelse.

CS er medlem af EUROMIL, en europæisk paraplyorganisation for 39 nationale militære fagforeninger og interesseorganisationer fra 25 lande. CS har sæde i bestyrelsen.

Medlemskab

CS Ferieboliger

CS Pensionsfond

Kontakt os

Kontakt ikon


Info
Telefon: 36 90 89 00
Email: cs@cs.dk

Telefontid
Man-tor: kl. 09 – 15
Fre: 09:30 – 14Er du bekymret for at falde og komme til skade?

Risikoen for at falde stiger, jo ældre vi bliver. Statistikken viser, at hver tredje person over 65 år hvert år er ude for en faldulykke.
Et fald kan give bekymring både hos den, som er i risikogruppen, og hos de pårørende.
Hvordan er det fx muligt at tilkalde hjælp, hvis du ikke kan komme op igen? Dette spørgsmål kan fylde hos mange i hverdagen og være med til at skabe utryghed.

Giv og få tryghed
Med et tryghedsur kan du nemt både give og få besked, hvis uheldet er ude. Er du pårørende, får du automatisk besked på din telefon, hvis den, du holder af, pludselig falder. Du kan endda med GPS-koordinater se, hvor faldet præcist er sket. Er du den, der er faldet, kan du tilkalde hjælp og tale direkte gennem uret. Er I flere pårørende, kan alle blive koblet til uret og sammen skabe et netværk af tryghed.

Tryg søger testpersoner

Lige nu søger vi medlemmer, der vil være med til at teste tryghedsuret.
Vi søger dig, der er pårørende til et ældre familiemedlem, eller dig, der selv vil have glæde af uret.

Testen vil foregå fra august 2021 i samarbejde med Tryg.