Digital indholdsproducent til Forsvarets største fagforening


Kan du få budskab, formål og målgruppens behov til at gå op i en højere enhed på forskellige digitale kanaler? Så er det måske dig, vi søger til en nyoprettet stilling som indholdsproducent i Forsvarets største fagforening: CS – Centralforeningen for Stampersonel.
I CS bliver din fornemmeste opgave at producere indhold til vores digitale kanaler. Vi er netop nu i gang med en stor digital transformation, og når du starter, er strategien og de vigtigste byggesten allerede på plads.
Du skal kunne skrive, så det vækker genklang, forståelse og er nemt at afkode, uanset hvad kanalen er. Vi prioriterer vores medlemmers behov, og det at være til gavn for dem som det vigtigste, når vi kommunikerer.
Vi forventer, at du er god til at arbejde selvstændigt, men også trives i samarbejde med kolleger med andre fagligheder end din egen. Du skal have lyst til at arbejde med indhold, som vi hele tiden måler effekten af, og vi forventer, at du har kendskab til SoMe-styringsværktøjer, og at du færdes hjemmevant i CMS-systemer.
Om dig og om teamet
Du har en relevant uddannelse inden for journalistik eller kommunikation. Du må gerne have et par års erhvervserfaring, men du kan også godt være relativt nyuddannet, have haft givende studiejob og bare have en god fornemmelse for godt indhold og effektiv kommunikation. Du har et naturligt, kreativt blik for, hvad der fanger en målgruppe og en solid værktøjskasse, hvad enten du udvikler tekst, lyd eller på sigt video. Det er en fordel, hvis du er på hjemmebane i nyhedsbreve, da det er vores primære kanal.
Du kommer til at indgå i et lille team med en journalist og i tæt samarbejde med vores politiske koordinator.
Om CS
CS er med sine 9.000 medlemmer den største fagforening i Forsvaret. CS organiserer både civilt og militært ansatte i Forsvaret og har forhandlingsretten for befalingsmænd i Hæren, Flyvevåbnet, Søværnet og Beredskabsstyrelsen, konstabler i Flyvevåbnet, Søværnet og Beredskabsstyrelsen samt Forsvarets civile tjenestemænd.
CS er sat i verden for at give vores medlemmer sikkerhed, tryghed og en hjælpende hånd. Vores medlemmer skal kunne regne med os. Det er den mission, der driver os og en opgave, vi løser i fællesskab.


Praktisk
Stillingen er på 37 timer ugentligt og aflønnes med afsæt i erfaring og kvalifikationer. CS har adresse i Snorresgade 15, København.
Hvis du har spørgsmål til stillingens faglighed så kontakt Lasse Charley Pedersen, Sindri Consult på tlf. 22 35 77 15 / lasse@sindriconsult.dk
Hvis du har spørgsmål til CS og arbejdsforhold kontakt sekretariatschef Finn Bengtsen på finn@cs.dk
Send dit CV og en kort ansøgning, hvor du skriver lidt om dig selv og din motivation for at søge jobbet. Du må desuden meget gerne sende 1-3 bud på historier, som du mener vil fange vores medlemmer og hvorfor.
Vi ser også gerne, at du sender link til få tekster, som viser din evne til at formidle budskaber klart og effektivt. Det kan være artikler, blogindlæg, SoMe-opslag, eller noget helt fjerde.
CV og ansøgning skal sendes til sekretariatschef Finn Bengtsen på mail finn@cs.dk senest d. 30. august.
Vi forventer at afholde samtaler uge 38. I samtalerne vil vi bl.a. se nærmere på de eksempler, du selv har sendt med og evt. også gøre brug af en case knyttet til CS hverdag.

Andre nyheder

Søg