1 million danskere ejer Lån & Spar. Gør du også ?

Som medlem er du med til at eje Lån & Spar. Og det giver en række fordele – naturligvis.

CS er en af de mere end 50 faglige organisationer, der er med til at eje Lån & Spar. Og derfor kan du som medlem få adgang til en række fordele i banken – bl.a. Danmarks højeste rente på lønkontoen. Det skal nemlig betale sig at være en del af et godt fællesskab.

Du får 5% i rente på din lønkonto

Lån & Spar er ejet af bl.a. CS. Er du medlem, ejer du os. Derfor får du bl.a. Danmarks bedste lønkonto med hele 5 % i rente.

For at få 5 % i rente på din lønkonto skal du være medlem af CS og have afsluttet din uddannelse. Du skal samle hele din økonomi i Lån & Spar (LSBprivat®Løn er en del af en samlet pakke af produkter og services, som din økonomi kreditvurderes ud fra).

Du får 5 % i rente på de første 50.000 kr. på lønkontoen. Fra 50.001-500.000 kr. er renten 1,5 %. Derefter er renten 2,5 % på resten. Renten beregnes dagligt og tilskrives årligt. Du behøver ikke flytte dine realkreditlån, men evt. ændringer ved eksisterende realkreditlån eller nye realkreditlån skal optages gennem Lån & Spar og Totalkredit. Rentesatserne er variable og gælder pr. 27. november 2023.

Læs mere om Danmarks bedste lønkonto her

Gratis kort og konti

Som medlem får du også gratis konti hos Lån & Spar – og samler du hele din økonomi i banken, får du også gratis betalingskort.

Læs mere om dine fordele her

Få fagspecifik rådgivning

I Lån & Spar får du en personlig rådgiver, der er særlig specialiseret i din fagbranche. Det betyder, at du får rådgivning ud fra dine ansættelsesvilkår som fx din ferieordning, pension, løntrin og tillægsordninger. Det gør det både lettere for dig og os, når du står og skal låne penge til hus, bil, sommerhus eller noget helt fjerde.

Billigt billån til elbiler og plug-in hybridbiler

Som medlem kan du få et meget attraktivt billån hos Lån & Spar, hvis du køber en elbil eller en plug-in hybridbil. Du får f.eks. en variabel rente, som er lavere end Lån & Spars almindelige billån. Derudover kan du nøjes med 10 % i udbetaling på billånet til elbiler og plug-in hybridbiler, hvor du på et almindeligt billån skal lægge 20 %.

Kort sagt får du som medlem af CS bedre vilkår på dit billån end Lån & Spars almindelige kunder. Vil du gøre brug af det billige billån for medlemmer, er det en forudsætning, at du samler din økonomi i Lån & Spar.

Se, hvad det koster her

Lån & Spar er danskernes favorit

4379 danske bankkunder blev spurgt, hvilken bank de har mest tillid til. Det resulterede i en flot førsteplads til banken, Centralforeningen for Stampersonal er medejeren af. Og som vores medlemmer kan få særlige fordele i. 

 

Når danskerne bliver spurgt til, hvilken bank de er mest tilfredse med og har størst tillid til, peger pilen på Lån & Spar.

 

Det viser den seneste undersøgelse blandt bankkunder. Undersøgelsen er foretaget af virksomheden Loyalty Group, der har 25 års erfaring med markedsundersøgelser af kundeloyalitet. Hos Lån & Spar er der forståeligt nok stolthed over førstepladsen:

 

”Det er en milepæl at blive nummer et i en uafhængig undersøgelse af banksektoren. Kundetilfredshed er vores vigtigste nøgletal, så vi er naturligvis stolte og glade over denne placering, der fortæller os, at vi gør det rigtige,” siger John Christiansen, som er administrerende direktør i Lån & Spar.

 

Personlig kunderådgivning bærer frugt

Førstepladsen i undersøgelsen er en samlet vurdering af mange forskellige faktorer.

 

“Alligevel er der god grund til at fremhæve vores særlige rådgivning,” mener Lån & spars forretningsdirektør, Gitte Le Grand.

”Det gode resultat er et tydeligt tegn på, at vi møder vores kunder på den rigtige måde. Og her er jeg sikker på, at vi har et forspring sammenlignet med andre banker. Når kunderne kommer i vores bank, kender vi nemlig allerede til deres brancher. Derfor kan vi rådgive specifikt ud fra ansættelsesvilkår, ferieordninger, pension, løntrin og tillægsordninger,” siger Gitte Le Grand og uddyber:

 

“Det kan vi, fordi vores ejerskabsforhold med mere end 50 fagforeninger i Danmark giver os en særlig adgang til viden. På den måde vi kan rådgive vores kunder ud fra deres faglige ståsted. Det giver kunderne en oplevelse af at høre hjemme i deres egen bank, og det tror jeg er en vigtig del af forklaringen på, at vi lægger os i front i denne undersøgelse fra Loyalty Group.”

Lån & Spar tror på stærke fællesskaber
Centralforeningen for Stampersonal er en af de mere end 50 organisationer, som ejer Lån & Spar. Det er derfor, du som medlem af Centralforeningen for Stampersonal får en række særlige fordele i banken. Se dine fordele på lsb.dk/cs

Centralforeningen for Stampersonal anbefaler Lån & Spar, som giver dig Danmarks højeste rente på lønkontoen og mulighed for fordelagtige lån. Ring på 3378 1951 og hør mere om dine muligheder for at investere eller book møde via lsb.dk/cs

Kontakt Lån og Spar

Kontakt ikon

Tlf. 33 78 19 51

Skriv til Lån & Spar her

Søg