Arkivfoto: HcK

Legedag for veteraner og deres familier

På lørdag den 6. april kan man fra kl. 09.00 og så længe der er ledige pladser, tilmelde sig et særligt arrangement for veteraner og ikke mindst deres børn og familier.

Som en lille servicemeddelelse kan vi nemlig viderebringe Familienetværket og Veteranstøttens invitation til legedag i Fredericia. En begivenhed der er 300 pladser til.

Det bliver en dag med leg, familieoplevelser, god mad og godt selskab i Madsby Legepark i Fredericia

Lørdag den 20. april arrangerer Familienetværket og Veteranstøtten i fællesskab en aktivitetsdag for veteranfamilier i Madsby Legepark. Det bliver en weekend med masser af aktivitet i byen, da foreningen Folk & SIkkerhed samme weekend afholder årtiets største totalforsvarsmesse Action 24 i Messe C.
Dagen byder på leg, hygge, orienteringer, helstegt pattegris og mere leg. Kom og mød andre veteranfamilier og de frivillige i veteranfællesskaberne.

Danske Veteranhjem og True North kommer forbi og orienterer om sommercamp for børn i alderen 12 – 18.
Der er som før nævnt plads til 300 veteraner, pårørende og børn. Og pladserne kan altså søges fra på lørdag kl. 09.00 via Familienetværkets og Danmarks Veteraner og Veteranstøttens Facebook.

Andre nyheder

Nyheder

Hjemmeværnet fylder 75 år

Kun få uger efter at frihedsbudskabet fra BBC i London lød i danske radioer i foråret 1945, mødtes en række modstandsfolk for at etablere en

Læs mere »