OK24: Aprils lønstigning kommer med lønkørslen for maj

Ved det statslige forlig er der aftalt generelle lønstigninger på 7,4 procent over perioden. Både basisløn og tillæg stiger med de generelle lønstigninger. Dette er under forudsætning af, at reguleringsordningen udmønter som forventet.

Den første generelle lønstigning på 5,89 % er aftalt fra 1. april 2024. Som medarbejder skal man dog være opmærksom på, at OK24 resultatet først bliver endeligt godkendt den 15. april, når de fagforeninger, der afholder urafstemninger, har stemt det igennem. Vi forventer derfor først, at den første lønstigning kommer med lønkørslen for maj måned, selvfølgelig med tilbagevirkende kraft.

Udover de generelle lønstigninger aftalt på statens område, er der ved forhandlingerne mellem CS og FPS anvendt puljemidler til en yderligere stigning på basislønnen på hhv. 0,5053 procent for CS militære og Beredskabsstyrelsen og 0,7 procent for CS civile. Dette er gældende fra 1. april 2025.

Du kan finde alle resultaterne af OK24 lige her.

Andre nyheder

Nyheder

Hjemmeværnet fylder 75 år

Kun få uger efter at frihedsbudskabet fra BBC i London lød i danske radioer i foråret 1945, mødtes en række modstandsfolk for at etablere en

Læs mere »