PlusKort

Få adgang til en masse kontante rabatter og fordele i mere end 1.300 butikker og webshops landet over. Hent PlusKort appen i App Store eller Google Play og kom i gang med at spare penge!

Om PlusKort
Det er ingen hemmelighed, at vi står stærkere, når vi er mange, der står sammen – sådan er det med fagforeningerne, og sådan er det også med PlusKort.

Næsten 1 mio. medlemmer fra forskellige fagforeninger under Fagbevægelsens Hovedorganisation (FH) har i dag adgang til at benytte sig af PlusKort og de mange fordele, der følger med deres fagforeningsmedlemskort. Med så stort et fællesskab bag sig kan PlusKort opnå store fordele til medlemmerne hos mange spændende samarbejdspartnere.

Spar 1 kr. pr. liter brændstof!

Vi fejrer igen i år Arbejdernes Internationale Kampdag.

Derfor sparer du den 1. maj 1 kr. pr. liter brændstof, når du tanker og betaler med PlusKort Shell Card. Det gælder uanset om du tanker hos Shell, Q8 eller F24.

Hvis du ikke allerede har et PlusKort Shell Card, så skynd dig at bestille dit kort, senest den 16. april 2024, så du kan nå at få det inden den 1. maj 2024. Kortet koster 0 kr. at bestille.

NYHED! 15% PlusKort rabat hos PureGym

Som noget helt nyt kan du nu få rabat hos PureGym med PlusKort! Du får 15 % PlusKort rabat pr. måned på et PlusMedlemskab, og har PureGym en kampagne med en højere rabat i bestillingsperioden, så er denne gældende ved oprettelse, og de 15 % PlusKort rabat træder i kraft efterfølgende. Rabatten gælder for nyoprettede medlemmer på et PlusMedlemskab hos PureGym.

PureGym er Danmarks største Fitness-fællesskab, og med mere end 160 centre i hele landet er der stor sandsynlighed for, at der altid er et center nær dig.

I centrene finder du altid et venligt og veluddannet staff og fleksible åbningstider fra 05-24. Blandt de mere end 400 daglige hold og et bredt udvalg af kvalitetsudstyr er der fitness for alle.