summer holidays and teenage concept - group of teenagers looking down

TJM Forsikring

Et attraktivt forsikringstilbud til medlemmer af CS

Som medlem af CS kan du blive godt forsikret i TJM Forsikring. Du får gode dækninger, skarpe priser og personlig service – og er du medlem af CS og kunde hos TJM Forsikring, kan dine voksne børn også blive forsikret på samme vilkår som dig.

Danmarks mest tilfredse forsikringskunder
TJM Forsikring er grundlagt og ejet af faglige organisationer, herunder CS, og har gennem flere år haft Danmarks mest tilfredse forsikringskunder. Rådgivning og kundeservice prioriteres højt, og den lukkede kundekreds betyder, at administrationsomkostningerne er næsten det halve af andre forsikringsselskabers.

Forsikringer der passer til dig
I TJM Forsikring kan du få alle de forsikringer, du har brug for som privatperson. Du får din egen lokale forsikringstillidsmand, der rådgive dig og sørge for, at du får netop de forsikringer, der passer til dit liv her og nu.

Du kan let beregne din pris, og du kan også vælge at betjene dig selv, når det passer dig, fx hvis du skal have et overblik over dine forsikringer eller ændre i dem.

I TJM har du adgang til hjælp døgnet rundt, hvis du får en skade i Danmark eller på en rejse i udlandet. Du kan bl.a. anmelde skader online eller ringe til en skadebehandler, der kan hjælpe dig.  

En stærk familie
TJM Forsikring samarbejder med Tryg, Danmarks største forsikringsselskab. Det sikrer økonomisk soliditet og del i en række attraktive fordelsaftaler.

Det betyder også, at du automatisk bliver medlem af TryghedsGruppen og hvert år kan få udbetalt bonus.

Se mere om TJM Forsikring her.

Støtter ForældreTelefonen hos Børns Vilkår

Vores samarbejdspartner TJM Forsikring tilbyder alle medlemmer af Centralforeningen for Stampersonel nogle af markedet bedste og billigste forsikringer. Derudover engagerer selskabet sig i sociale og meningsfulde projekter.
Derfor har TJM Forsikring indgået et partnerskab med Børns Vilkår, som over de næste tre år skal sikre større kendskab til og udvidelse af kapaciteten på ForældreTelefonen, så de frivillige hos ForældreTelefonen kan rådgive endnu flere forældre og pårørende, der har spørgsmål til børns trivsel.
ForældreTelefonen hjælper alle forældre og pårørende, der søger gode råd til at tale med deres børn om emner som fx mobning, skilsmisse, sorg, svigt og andre svære situationer.

Hvis du endnu ikke har fået et godt forsikringstilbud fra TJM Forsikring, kan du bestille et her.

Læs mere om samarbejdet og ForældreTelefonen her.

Pas godt på dine børn

Spar 50% på børneforsikring i et helt år

Pas godt på dine børn. TJM Forsikring tilbyder lige nu alle medlemmer af CS en af markedets bedste og billigst børneforsikringer til halv pris i et helt år.

Kontakt os

TJM Forsikring

Telefon: 70 33 28 28
www.tjm.dk

Telefontid
Mandag – torsdag kl. 8 – 17
Fredag kl. 8 – 16