summer holidays and teenage concept - group of teenagers looking down

Indbo- og bilforsikring m.m - TJM Forsikring

Et attraktivt forsikringstilbud til medlemmer af CS.

Som medlem af CS kan du blive godt forsikret i TJM Forsikring. Du får gode dækninger, skarpe priser og personlig service – og er du medlem af CS og kunde hos TJM Forsikring, kan dine voksne børn også blive forsikret på samme vilkår som dig.

Læs mere og få uforpligtende tilbud her.

Danmarks mest tilfredse forsikringskunder
TJM Forsikring er grundlagt og ejet af faglige organisationer, herunder CS, og har gennem flere år haft Danmarks mest tilfredse forsikringskunder. Rådgivning og kundeservice prioriteres højt, og den lukkede kundekreds betyder, at administrationsomkostningerne er næsten det halve af andre forsikringsselskabers.

Forsikringer der passer til dig

  • I TJM Forsikring kan du få alle de forsikringer, du har brug for som privatperson. Du får din egen lokale forsikringstillidsmand, der rådgive dig og sørge for, at du får netop de forsikringer, der passer til dit liv her og nu.
  • Du kan let beregne din pris, og du kan også vælge at betjene dig selv, når det passer dig, fx hvis du skal have et overblik over dine forsikringer eller ændre i dem.
  • I TJM har du adgang til hjælp døgnet rundt, hvis du får en skade i Danmark eller på en rejse i udlandet. Du kan bl.a. anmelde skader online eller ringe til en skadebehandler, der kan hjælpe dig.
  • Som kunde i TJM Forsikring får du også rabat på en række sikkerhedsprodukter.


En stærk familie
TJM Forsikring samarbejder med Tryg, Danmarks største forsikringsselskab. Det sikrer økonomisk soliditet og del i en række attraktive fordelsaftaler.

Det betyder også, at du automatisk bliver medlem af TryghedsGruppen og hvert år kan få udbetalt bonus.

Se mere om TJM Forsikring her.

På telefon 7033 2828 kan du få et tilbud på en god forsikring eller beregn hurtigt din pris online.

Forsikringspakken BiT Medlogo 2023 2 (002)

TJM Forsikrings samlede forsikringspakke vinder endnu en gang Bedst i Test

For anden gang i træk har Forbrugerrådet Tænk kåret TJM Forsikrings samlede forsikringspakke som Bedst i Test.

Den flotte førsteplads tildeles ud fra en samlet vurdering af pris, dækning og forsikringsvilkår.

”Vi er på én gang jublende glade og ydmyge, men mest af alt er vi så stolte af, at kan tilbyde vores kunder nogle af de bedste produkter og priser på markedet”, lyder det fra Marie-Louise Rahbek, adm. direktør i TJM Forsikring.

Forsikringspakken består af indbo-, bil-, hus- og ulykkesforsikring. Flere selskaber giver en særlig rabat, når man samler de fire forsikringer hos dem. Det gør TJM Forsikring ikke – i stedet tilstræber selskabet at holde priserne på de enkelte forsikringer så lave som muligt, så tilbuddet er fordelagtigt, uanset om man har brug for alle forsikringer eller ej.

Men selv uden samlerabat vurderer Forbrugerrådet Tænk, at TJM Forsikring tilbyder markedets laveste priser for de fire forsikringer tilsammen – og nævner desuden muligheden for en årlig bonus fra TryghedsGruppen.

TJM Forsikring er et tilbud til dig gennem dit medlemskab hos os.

TJM Forsikring vinder Bedst i Test på husforsikring for anden gang i træk

Præcis som i 2021 vurderer @Forbrugerrådet Tænk TJM Forsikrings husforsikring til at være Bedst i Test blandt 15 selskaber.

Forbrugerrådet Tænk begrunder kåringen med; ”TJM Forsikring er billigst i testen, og har samtidig en god dækning og får derfor Bedst i Test”.

Med denne kåring er TJM Forsikring Bedst i Test på husforsikring, hundeforsikring, ulykkesforsikring, indboforsikring, elbilforsikring samt den samlede forsikringspakke.

TJM Forsikring går sammen med Kræftens Bekæmpelse mod kræften

Vores samarbejdspartner, TJM Forsikring, har sammen med Kræftens Bekæmpelse udviklet et unikt tilbud til kunder med Årsrejseforsikring og/eller Personrejseforsikring. Med ”Sammen mod kræften” får man som medlem af Kræftens Bekæmpelse tilknyttet en række tryghedsskabende dækninger, der kan være en stor hjælp for personer og familier, som er ramt af kræft.

Web Banner BiT Hund

TJM Forsikring har den bedste hundeforsikring til din bedste ven

TJM Forsikrings hundeforsikring er netop kåret som Bedst i Test blandt 14 selskaber af Forbrugerrådet Tænk. Med den allerbedste bedømmelse vurderes selskabets hundeforsikring til at være markedets bedste.

”TJM Forsikring tilbyder en godt dækkende hundeforsikring til en konkurrencedygtig pris. Selskabet opnår den bedste samlede bedømmelse i procent, og tildeles derfor Bedst i test” (Forbrugerrådet Tænk).

Denne kåring er endnu et eksempel på, at TJM Forsikring tilbyder konkurrencedygtige produkter over hele linjen. Deres indboforsikring, ulykkesforsikring, elbilforsikring og forsikringspakke er også kåret til Bedst i Test.

TJM Forsikring er et unikt forsikringsfælleskab, hvor du får tilknyttet dine egen personlige rådgiver, som sikrer at du hverken er dækket for lidt eller for meget. De står altid klar til at give dig et uforpligtende tilbud.

Indboforsikring vinder Bedst i test

Forbrugerrådet TÆNK har igen kåret vores forsikringspartner TJM Forsikring som Bedst i test. Denne gang er det TJM’s indboforsikring, der fremhæves som den billigste i testen og samtidig med en god dækning. Fornyelig fik TJM Forsikring også tildelt pladsen som Bedst i test for sin samlede forsikringspakke, hvor indboforsikringen indgår sammen med hus-, bil-, og ulykkesforsikring. Derudover vandt TJM Forsikrings elbil-forsikring Bedst i test i efteråret.

Den vigtigste forsikring for de fleste

En indboforsikring har langt de fleste brug for. Den dækker ved brand, indbrud og tyveri og kan desuden tilpasses efter behov, så man fx kan få dækket elektronik og uheld, fx hvis man får sat sig på sine briller. Indboforsikringen dækker også ansvar, hvis man kommer til at skade en anden person eller dennes ting – en situation, hvor man ellers kan risikere at stå med en uoverskuelig gæld, hvis man bliver dømt erstatningspligtig.

Med kåringen som Bedst i test bekræfter Forbrugerrådet TÆNK endnu en gang, at TJM Forsikring er et solidt selskab, hvor man får valuta for pengene. TJM Forsikring er et tilbud til dig som medlem af Centralforeningen for Stampersonel, og hvis er du ikke allerede er TJM-kunde, så er det værd at tjekke, om det kan betale sig at skifte til TJM Forsikring.

Læs mere og beregn din pris her.

 

Støtter ForældreTelefonen hos Børns Vilkår

Vores samarbejdspartner TJM Forsikring tilbyder alle medlemmer af Centralforeningen for Stampersonel nogle af markedet bedste og billigste forsikringer. Derudover engagerer selskabet sig i sociale og meningsfulde projekter.
Derfor har TJM Forsikring indgået et partnerskab med Børns Vilkår, som over de næste tre år skal sikre større kendskab til og udvidelse af kapaciteten på ForældreTelefonen, så de frivillige hos ForældreTelefonen kan rådgive endnu flere forældre og pårørende, der har spørgsmål til børns trivsel.
ForældreTelefonen hjælper alle forældre og pårørende, der søger gode råd til at tale med deres børn om emner som fx mobning, skilsmisse, sorg, svigt og andre svære situationer.

Hvis du endnu ikke har fået et godt forsikringstilbud fra TJM Forsikring, kan du bestille et her.

Læs mere om samarbejdet og ForældreTelefonen her.

Har du en forsikring i TJM?

Så kan du låne ferieboliger i Interesseforeningen.

Kontakt os

TJM Forsikring

Telefon: 70 33 28 28
www.tjm.dk

Telefontid
Mandag – torsdag kl. 8 – 17
Fredag kl. 8 – 16

Søg