summer holidays and teenage concept - group of teenagers looking down

TJM Forsikring

Et attraktivt forsikringstilbud til medlemmer af CS

Som medlem af CS kan du blive godt forsikret i TJM Forsikring. Du får gode dækninger, skarpe priser og personlig service – og er du medlem af CS og kunde hos TJM Forsikring, kan dine voksne børn også blive forsikret på samme vilkår som dig.

Læs mere og få uforpligtende tilbud her.

Danmarks mest tilfredse forsikringskunder
TJM Forsikring er grundlagt og ejet af faglige organisationer, herunder CS, og har gennem flere år haft Danmarks mest tilfredse forsikringskunder. Rådgivning og kundeservice prioriteres højt, og den lukkede kundekreds betyder, at administrationsomkostningerne er næsten det halve af andre forsikringsselskabers.

Forsikringer der passer til dig

  • I TJM Forsikring kan du få alle de forsikringer, du har brug for som privatperson. Du får din egen lokale forsikringstillidsmand, der rådgive dig og sørge for, at du får netop de forsikringer, der passer til dit liv her og nu.
  • Du kan let beregne din pris, og du kan også vælge at betjene dig selv, når det passer dig, fx hvis du skal have et overblik over dine forsikringer eller ændre i dem.
  • I TJM har du adgang til hjælp døgnet rundt, hvis du får en skade i Danmark eller på en rejse i udlandet. Du kan bl.a. anmelde skader online eller ringe til en skadebehandler, der kan hjælpe dig.
  • Som kunde i TJM Forsikring får du også rabat på en række sikkerhedsprodukter.


En stærk familie
TJM Forsikring samarbejder med Tryg, Danmarks største forsikringsselskab. Det sikrer økonomisk soliditet og del i en række attraktive fordelsaftaler.

Det betyder også, at du automatisk bliver medlem af TryghedsGruppen og hvert år kan få udbetalt bonus.

Se mere om TJM Forsikring her.

På telefon 7033 2828 kan du få et tilbud på en god forsikring eller beregn hurtigt din pris online.

Rejseforsikring dækker afbestilling for militært personale ved ferieinddragelse

TJM Forsikring dækker ekstraordinært afbestilling for militært personale ved ferieinddragelse relateret til Rusland-Ukraine konflikten

Hvis jeres medlemmer, som er rejseforsikringskunder i TJM Forsikring, ikke kan få hjælp andre steder, så dækker TJM Forsikring/Tryg ekstraordinært afbestilling for militært personale fra og med den 9. marts 2022, når ferien inddrages som følge af konflikten mellem Rusland og Ukraine. Foreløbigt dækker vi til den 1. september 2022.

 

Henvendelse skal ske til Tryg Rejseskade – telefon 4420 2677. Øvrige spørgsmål til rejseforsikring kontakt TJM Forsikring på telefon 7033 2828

Indboforsikring vinder Bedst i test

Forbrugerrådet TÆNK har igen kåret vores forsikringspartner TJM Forsikring som Bedst i test. Denne gang er det TJM’s indboforsikring, der fremhæves som den billigste i testen og samtidig med en god dækning. Fornyelig fik TJM Forsikring også tildelt pladsen som Bedst i test for sin samlede forsikringspakke, hvor indboforsikringen indgår sammen med hus-, bil-, og ulykkesforsikring. Derudover vandt TJM Forsikrings elbil-forsikring Bedst i test i efteråret.

Den vigtigste forsikring for de fleste

En indboforsikring har langt de fleste brug for. Den dækker ved brand, indbrud og tyveri og kan desuden tilpasses efter behov, så man fx kan få dækket elektronik og uheld, fx hvis man får sat sig på sine briller. Indboforsikringen dækker også ansvar, hvis man kommer til at skade en anden person eller dennes ting – en situation, hvor man ellers kan risikere at stå med en uoverskuelig gæld, hvis man bliver dømt erstatningspligtig.

Med kåringen som Bedst i test bekræfter Forbrugerrådet TÆNK endnu en gang, at TJM Forsikring er et solidt selskab, hvor man får valuta for pengene. TJM Forsikring er et tilbud til dig som medlem af Centralforeningen for Stampersonel, og hvis er du ikke allerede er TJM-kunde, så er det værd at tjekke, om det kan betale sig at skifte til TJM Forsikring.

Læs mere og beregn din pris her.

 

Støtter ForældreTelefonen hos Børns Vilkår

Vores samarbejdspartner TJM Forsikring tilbyder alle medlemmer af Centralforeningen for Stampersonel nogle af markedet bedste og billigste forsikringer. Derudover engagerer selskabet sig i sociale og meningsfulde projekter.
Derfor har TJM Forsikring indgået et partnerskab med Børns Vilkår, som over de næste tre år skal sikre større kendskab til og udvidelse af kapaciteten på ForældreTelefonen, så de frivillige hos ForældreTelefonen kan rådgive endnu flere forældre og pårørende, der har spørgsmål til børns trivsel.
ForældreTelefonen hjælper alle forældre og pårørende, der søger gode råd til at tale med deres børn om emner som fx mobning, skilsmisse, sorg, svigt og andre svære situationer.

Hvis du endnu ikke har fået et godt forsikringstilbud fra TJM Forsikring, kan du bestille et her.

Læs mere om samarbejdet og ForældreTelefonen her.

Har du en forsikring i TJM?

Så kan du låne ferieboliger i Interesseforeningen.

Kontakt os

TJM Forsikring

Telefon: 70 33 28 28
www.tjm.dk

Telefontid
Mandag – torsdag kl. 8 – 17
Fredag kl. 8 – 16