CS har fået nyt look

CS har fået et ansigtsløft i form af en opdateret hjemmeside og et nyt logo. Samtidig lancerer vi platformen Forsvarets a-kasse – en del af FTFa, som er en styrkelse af samarbejdet mellem CS og a-kassen FTFa.

CS har valgt at skifte logo, så nu kan vi have alle vores ”afdelinger” under samme symbol: Fagforening, pensionsfond, a-kasse og forsikringer har nu samme udseende.

CS nye logo består af syv neutrale våbenskjolde, som sammen danner en stjerne i midten. Våbenskjoldene er et kendt symbol i Forsvaret, og i CS’ nye logo symboliserer skjoldene, at vi beskytter medlemmet i centrum. Skjoldene skifter farve og placering ved skifte imellem afdelingerne. Fagforeningen har et rødt skjold, pensionsfonden et blåt, a-kassen et orange og forsikringerne har et grønt.

Forsvarets A-kasse – en del af FTF-a
CS har gennem flere år haft et tæt samarbejde med a-kassen FTFa. Nu styrker vi samarbejdet og lancerer ’Forsvarets a-kasse – en del af FTFa’. En ny platform, som skal give CS medlemmer en samlet indgang til både fagforening og a-kasse.

Forsvarets a-kasse rummer blandt andet en fælles telefonomstilling, en fælles digital indmeldelse og adgang til a-kassen fra cs.dk. Det er ikke en ny a-kasse, for det er stadig FTFa inde bagved, som det er i dag og med alle de muligheder, tilbud og rettigheder, som du har i dag.

Hvis du er medlem af FTFa, bliver du automatisk medlem af Forsvarets a-kasse. Du bevarer alle dine optjente rettigheder og anciennitet, som de hele tiden har været, og du skal heller ikke foretage dig noget i anledning af lanceringen af Forsvarets a-kasse.

Læs mere om Forsvarets a-kasse – En del af FTFa, her.

Mere overskuelig hjemmeside
I arbejdet med at skifte logo, har vi også valgt at lave en gevaldig oprydning på CS’ hjemmeside. Det opmærksomme medlem vil måske bemærke, at det ikke er længe siden, CS skiftede hjemmeside-design. Dengang var det dog kun designet, der blev ændret. Indholdet på hjemmesiden var det samme, og det var – mildest talt – en smule rodet og svært at navigere i. Derudover var der meget tekst, der ikke blev opdateret, så man kunne som medlem risikere at få vejledning, der var forældet.

Det har vi nu taget konsekvensen af og lavet en mere overskuelig og enkel hjemmeside, som gerne skulle gøre det nemmere for medlemmet at finde den hjælp, de har brug for.

Mit CS, – hvor man som medlem kan logge ind og se sine forsikringer og personlige oplysninger, får også flere muligheder, så man bedre selv kan tilrettelægge sit medlemskab og sine forsikringer.

Vores slogan – Sammenhold Styrker, ændres der til gengæld ikke på!

Andre nyheder

Nyheder

Hjemmeværnet fylder 75 år

Kun få uger efter at frihedsbudskabet fra BBC i London lød i danske radioer i foråret 1945, mødtes en række modstandsfolk for at etablere en

Læs mere »