Ny CS hovedbestyrelse er klar til at trække i arbejdstøjet

CS har netop afholdt en veloverstået kongres, hvor en ny hovedbestyrelse og politisk ledelse blev valgt ind. Syv nye ansigter er trådt til for at styrke CS’ politisk arbejde de kommende år, herunder en ny næstformand på fuld tid.

Nyvalgt hovedbestyrelse og politisk ledelse i CS. Foto: Anders Højer Rømeling.

På weekendens kongres valgte CS foreningens formand, næstformand samt hovedbestyrelse for de næste fire år, og alle parter melder nu klar til at trække i arbejdstøjet.

Med et sikkert genvalg tog formand Jesper Korsgaard Hansen indledningsvist ordet og takkede salen for endnu engang at pege på ham som formand for CS:

– Tusind tak. Selvom jeg har stået her før, så bliver jeg alligevel lidt rørt med tanke på, at I har stemt på mig, lød det fra formanden, der slog fast, at han de kommende fire år vil kæmpe hårdt for at få flere kolleger, bedre vilkår og en højere løn til CS’ medlemmer.

Ny næstformand valgt ind
En helt ny politisk post i CS blev det også til ved årets kongres: Ronni Pedersen er nemlig valgt som CS’ næstformand. Her skal han støtte formandens politiske arbejde, og med Ronni Pedersens ord er der rigeligt at tage fat på:

– Med de mange udfordringer, Forsvaret står med de kommende år, er det rigtig godt, at CS nu bliver styrket ved både at have en formand og en næstformand. Der venter et utroligt spændende arbejde, og jeg glæder mig meget til at tage hul på opgaverne.

Ronni Pedersen er 52 år og har siddet i CS hovedbestyrelse siden 2018. Han er tidligere fællestillidsmand og afdelingsformand ved Air Transport Wing i Aalborg.

Nye ansigter i hovedbestyrelsen
Med valget af Ronni Pedersen som næstformand blev der plads til, at 1. suppleant, Michael Gerhard Kassner, kunne overtage hans plads i hovedbestyrelsen. Sammen med Berit Dahl udgør de to Flyvevåbnets to nye ansigter i hovedbestyrelsen.

Fra Hæren blev tre nye medlemmer valgt. Det drejer sig om Mads Dam, Martin Ramsdal Pedersen samt Andreas Lindved Timm, hvor sidstnævnte ikke kunne deltage, da han er udsendt.

Derudover talte gruppen af nye medlemmer i hovedbestyrelsen også Anita Ørskov Hansen, der er valgt ind fra Søværnet.

Klapsalver til afgående konstitueret næstformand
Endelig blev afgående fungerende næstformand, Finn Bæk Karlsson, takket for sin store indsats. Finn Bæk Karlsson har været konstitueret næstformand siden februar, og vil fremover indgå som medlem af hovedbestyrelsen.

Finn Bæk Karlsson takkes for sin indsats som konstitueret næstformand. Foto: Anders Højer Rømeling.


CS’ politiske ledelse og hovedbestyrelse ser således ud:

Formand: Jesper Korsgaard Hansen
Næstformand: Ronni Pedersen

Fra Flyvevåbnet:
Michael Gerhard Kassner
Berit Dahl
Flemming Lassen
Kristian Helth Bertelsen

Fra Hæren:
Esben Keisig
Martin Ramsdal Pedersen
Mads Dam
Andreas Lindved Timm

Fra Søværnet:
Lars P. Dalsgaard
Finn Bæk Karlsson
Anders E. Johnsen
Anita Ørskov Hansen

Fra den civile gruppe:
Knud Simon Hovmann Andresen
Morten Tving

Fra Beredskabsstyrelsen:
Ulrik Mosekjær
Randi Nørgaard Hæstrup

Andre nyheder

Nyheder

Værd at vide i en ferietid

Du har ret til at holde tre ugers sammenhængende ferie i den periode, der kaldes hovedferien. Det er fra 1.maj til 30.september. Hvis du selv

Læs mere »
Nyheder

Kursen er sat mod nye krigsskibe

En række maritime organisationer er gået sammen med Forsvaret i et ’Nationalt Partnerskab’, der her til morgen kunne offentliggøre anbefalinger, der indeholder analyser og en

Læs mere »
Søg