Aldersopsparing og kapitalpension

Kapitalpension

Forsvaret har ikke haft langtidsansat på kapitalpension siden starten af 1990’erne.

Langtidsansatte med eksisterende obligatorisk kapitalpensionsordning med pensionsalder ved hhv. 45. år, 52./55. år og 60. år kan fortsætte indbetaling af obligatoriske beløb fra arbejdsgiver i 2012. Fra 2013 og fremover, kan der ikke indbetales bidrag til Kapitalpensionsordningerne. Fremover vil disse indbetalinger ske til Arbejdsmarkeds-/tillægspension.

 

Aldersopsparing 

Hvis du har betalt afgiften på 37,3% til staten, er din tidligere kapitalpension nu blevet til en aldersopsparing. Denne er fremtidigt fritaget for afgifter. Eneste betaling herefter er PAL skat, som er 15,3% af det tilskrevne afkast.

Din kapitalpension kan stadig konverteres til en aldersopsparing, men med 40% i afgift til staten. Du kan sende en mail til post@cspensionsfond.dk med dit ønske.

En kapitalpension KAN ændres til rateudbetaling når den bliver frigivet. En Aldersopsparing kan IKKE ændres til en ratepension.

 

Rådighedsforhold

Indestående beløb på pensionskonti kan ikke stilles som sikkerhed, gøres til genstand for udlæg eller anden retsforfølgning fra kreditors side.

Kontakt os

Kontakt ikon

CS Pensionsfond

Telefon: 33 85 41 41
Email: post@cspension.dk

Telefontid
Man-tor: kl. 09 – 15
Fre: 09:30 – 14

Søg