Vikariat tilbydes i medlemsservice

Centralforeningen for Stampersonel (CS) søger en barselsvikar til vores medlemsservice med ansættelse snarest muligt.

I sekretariatet er vi pt. 21 medarbejdere, der hver dag arbejder for vores medlemmers løn- og ansættelsesvilkår og som dagligt bistår den politiske ledelse.

Om jobbet
Vi søger en dygtig administrativ kollega, der kan være med til at give vores 9.000 medlemmer den bedste service, når de kontakter CS. Dine primære arbejdsopgaver vil være daglig håndtering af ind- og udmeldelser, forsikringshåndtering samt telefonbetjening og besvarelse af mails.

Derudover vil en arbejdsdag kunne bestå af følgende opgaver:

Ferieboligadministration
Oprettelse og behandling af restancelister
Kursusadministration
Administrative ad hoc opgaver

Vi arbejder primært i programmer som Navision, Docunote, Outlook og Office. Det er en fordel, hvis du i forvejen har kendskab til disse programmer, men ikke et krav. Du vil indgå i et tæt samarbejde med vores anden kollega i medlemsservice og vi byder dig velkommen med en grundig introduktion til vores organisation og til jobbet.

Stillingen er 37 timer ugentligt. Vores telefontider er mandag-torsdag kl. 9 – 15 og fredag kl. 9.30 – 14. Det forventes, du er til stede i disse tidsrum, men de resterende timer er fleksible. Der er mulighed for hjemmearbejde.

Om dig
Vi søger dig, der trives med at løse administrative opgaver og som brænder for at gøre en stor forskel for vores medlemmer på daglig basis. Du kan arbejde struktureret og kan bevare overblikket i travle perioder. Da hver dag kan byde på noget nyt, er det en fordel, at du er omstillingsparat og imødekommende overfor nye udfordringer.

Du har:

Lyst til medlemskontakt og kan lide at lytte og tale med mennesker som en stor del af dit arbejde.
Gode evner til at formulere dig mundtligt og skriftligt i et klart forståeligt sprog.
Lyst til at arbejde i en faglig organisation.
En kontoruddannelse, erfaring indenfor kontorarbejde eller lyst til at lære om faget (ufaglært).

Om CS
Vi kan tilbyde ansættelse i et kompetent sekretariat bestående af administrative og faglige medarbejdere med stort fokus på faglighed, kvalitet i opgaveløsningen og på medlemsservice.

Løn og ansættelsesforhold i henhold til CS overenskomst med HK Hovedstaden.

Hos os får du:

Gode arbejdsforhold
Faglig sparring
En uhøjtidelig omgangstone med plads til smil og latter

Stillingen er tidsbegrænset til 31. oktober 2024. Du vil blive ansat i CS sekretariat i København.

Kan du se dig selv i ovenstående stilling, så send os en ansøgning på finn@cs.dk senest den 30. september 2023.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kate Kvindebjerg eller Nicole S. Gustavsen på mail medlem@cs.dk eller tlf. 36 90 89 89.

 

Andre nyheder

Ikke-kategoriseret

Nu optjener militære lærling anciennitet

CS og FPS har indgået en aftale om anciennitet for militære lærlinge. Aftalen betyder, at militære lærlinge, som gennemfører en erhvervsuddannelse med lærlingeløn (basisløngruppe 0)

Læs mere »