DK guld i bueskydning ved Invictus Games 2022. Foto: FSV

Gode fortællinger fra nutid og fortid

Netmediet Forsvarshistorien, der arbejder sammen med Danmarks Veteraner og Folk & Sikkerhed, har netop opdateret deres hjemmeside, hvor alle nuværende og tidligere udsendte kan sende artikler med oplevelser, erfaringer etc. Ind til offentliggørelse.

Samtidig bugner hjemmesiden allerede med en række fortællinger, historier og informationer indenfor emnerne forsvar og militær. Bl.a. kan man finde meget aktuelle informationer om værnepligt -og historien bag værnepligt, der strækker sig flere hundrede år tilbage i Danmarkshistorien.

Aktuelle artikler omhandler også Invictus Games (’OL’ for fysisk og/eller psykisk handicappede veteraner), en spændende beretning fra en udsendt i Irak, og så sætter en artikel også fokus på den -for mange- bratte oplevelse det er, at gå fra uniformeret soldat til civil, og hvor vigtigt det er, at holde fast i nogle af de gamle kollegaer og kammerater.

Det og meget mere kan man finde inde på hjemmesiden: Forsvarshistorien – Forsvarets historie siden 1864

Andre nyheder

Nyheder

En god overenskomst

Vi har fået forhandlet en god overenskomst hjem, der løber over to år, og den sikrer en reallønsfremgang til alle ansatte i staten. Der er

Læs mere »
Nyheder

Gode fortællinger fra nutid og fortid

Netmediet Forsvarshistorien, der arbejder sammen med Danmarks Veteraner og Folk & Sikkerhed, har netop opdateret deres hjemmeside, hvor alle nuværende og tidligere udsendte kan sende

Læs mere »