Splitter i en tid der kræver samling

CS formand Jesper Korsgaard Hansen er ikke glad for Regeringens udmelding om at give mere i løn til enkelte grupper af de offentlige sektor. Han mener, at Statsministeren lefler for enkelte grupper med argumenter, der kan tilskrives bredt i den offentlige sektor.

– Det er upassende, usagligt og splitter de offentlige ansatte i en tid, hvor det kræver samling at løse alle de udfordringer Danmark står overfor, siger han.

– Det eneste argument, jeg ikke kan skyde ned er, at det måske giver en skrantende regering flere stemmer ved næste valg.

– “Vi skal passe bedre på dem, der passer på os” Vorherre til hest – det er vi en hel del offentlige ansatte, der gør hver eneste dag året rundt, indsat både i Danmark og internationalt – hvem passer på os, når vi passer på jer?

Ovenstående kommentar blev lagt på Facebook straks efter at regeringen ved statsminister Mette Frederiksen kom frem med deres forslag til hvilke faggrupper, der kan forvente ekstra i lønningsposen. Her var Forsvarets ansatte ikke nævnt.

CS formanden har yderligere givet sin mening til kende på TV2 News og bl.a. Berlingske.

Andre nyheder

Søg