Vi har brug for dig

Onsdag den 8. maj vil du få en særlig hilsen fra CS på mail. Vi sender til alle medlemmer, som vi har en mailadresse på og kan sende til.

Vi har nemlig brug for din opmærksomhed og hjælp i fem minutter.

Ikke kun verden omkring os men også din fagforening CS er i rivende udvikling. Det gælder i høj grad også vores kommunikation til-med-om-og for dig og dine kollegaer. Men hvad vil I egentlig gerne høre fra os? Og hvor og hvordan?

Store og mange spørgsmål, som vi har rettet ind i et spørgeskema, som vi virkelig håber, at du vil bruge de fem minutter på, så vi også fremover kan levere den bedste, mest målrettede og interessante kommunikation til dig, dine kollegaer og på hvilke platforme.

Spørgeskemaet sendes ud i morgen og skulle meget gerne nå dig snarest derefter. Kig på spørgsmålene og giv os din ærlige mening.

Kun sammen kan vi lave den bedste kommunikation.

Vi vil meget gerne have spørgeskemaet retur senest onsdag den 22. maj.

Undersøgelsen er anonym, men vi vil meget gerne tale med nogle af svarerne efterfølgende, så du er meget velkommen til at skrive navn og kontakt oplysninger på besvarelsen.

Desuden er der en lille ekstra bonus: der vil nemlig blive trukket lod om et gavekort til Salling Group blandt besvarelserne (Værdi 500 kroner). Bliver man en af dem, vi kontakter efterfølgende, kvitterer vi med et gavekort som tak for hjælpen. (Værdi 200 kroner).

Det er helt frivilligt at deltage, men det vil være en stor hjælp, og det er din unikke mulighed for at være med til at skabe fremtidens CS-kommunikation.

På forhånd tak

Andre nyheder

Nyheder

Værd at vide i en ferietid

Du har ret til at holde tre ugers sammenhængende ferie i den periode, der kaldes hovedferien. Det er fra 1.maj til 30.september. Hvis du selv

Læs mere »
Nyheder

Kursen er sat mod nye krigsskibe

En række maritime organisationer er gået sammen med Forsvaret i et ’Nationalt Partnerskab’, der her til morgen kunne offentliggøre anbefalinger, der indeholder analyser og en

Læs mere »
Søg