Er du vores nye faglige kollega?

CS søger en medlemskonsulent til det faglige sekretariat. Som medlemskonsulent får du daglig kontakt med medlemmerne, og der er fokus på rådgivning og vejledning inden for alle områder i Forsvaret. Du skal derfor have stor indsigt i administrative forhold/aftaler i Forsvaret og Staten samt gældende overenskomster.

  • Du kommer også til at skulle støtte og hjælpe medlemmer, der måske ikke har det så nemt i arbejdslivet. Og du skal rundt og besøge vores medlemmer på tjenestestederne for at få indblik i de krav og vilkår, de arbejder under.
  • Hos CS får du faglig sparring, god mulighed for kompetenceudvikling og efteruddannelse, samt gode og tidssvarende arbejdsforhold.

Læs meget mere om den spændende stilling, indhold og muligheder, krav og kolleger ved at følge linket. Her vil du også se, hvordan du kan få flere oplysninger eller søge stillingen.

Se jobopslaget her.

Andre nyheder

Ikke-kategoriseret

Nu optjener militære lærling anciennitet

CS og FPS har indgået en aftale om anciennitet for militære lærlinge. Aftalen betyder, at militære lærlinge, som gennemfører en erhvervsuddannelse med lærlingeløn (basisløngruppe 0)

Læs mere »