Er du vores nye faglige kollega?

CS søger en medlemskonsulent til det faglige sekretariat. Som medlemskonsulent får du daglig kontakt med medlemmerne, og der er fokus på rådgivning og vejledning inden for alle områder i Forsvaret. Du skal derfor have stor indsigt i administrative forhold/aftaler i Forsvaret og Staten samt gældende overenskomster.

  • Du kommer også til at skulle støtte og hjælpe medlemmer, der måske ikke har det så nemt i arbejdslivet. Og du skal rundt og besøge vores medlemmer på tjenestestederne for at få indblik i de krav og vilkår, de arbejder under.
  • Hos CS får du faglig sparring, god mulighed for kompetenceudvikling og efteruddannelse, samt gode og tidssvarende arbejdsforhold.

Læs meget mere om den spændende stilling, indhold og muligheder, krav og kolleger ved at følge linket. Her vil du også se, hvordan du kan få flere oplysninger eller søge stillingen.

Se jobopslaget her.

Andre nyheder

Nyheder

Bliv klogere på arbejdsskader

Dokumentation er afgørende, når CS løfter medlemmernes arbejdsskadesager over for myndighederne. CS’ advokat, Mette Lind Hansen, fortæller her hvorfor. Af Anders Højer Rømeling Hvad end

Læs mere »
Nyheder

Materiel for milliarder til Ukraine

Missiler, artilleriammunition, minerydningsrobotter og tunge maskingeværer er med i den pakke af materiel, Danmark netop har besluttet at donere til Ukrainerne og den ukrainske kamp

Læs mere »